Tankey breidt samenwerking voor korting aan de pomp verder uit

Gebruikers van de Tankey-app kunnen sinds kort extra korting op hun brandstof krijgen door online aankopen te doen bij onder meer HEMA, De Bijenkorf en T-mobile. Er zijn vijf nieuwe merken toegevoegd waarbij klanten extra brandstofkorting kunnen verdienen. Het idee is dit aantal binnen een paar maanden verder uit te breiden naar zo’n 15.

Tankey-gebruikers kregen al een aantrekkelijke korting aan de pomp met een energiecontract bij energiedirect.nl of Essent Zakelijk, of een private leasecontract Auto.nl. Met de toevoeging van de online winkels kan een gebruiker nog meer korting stapelen. Kortingen van 20 cent per liter bovenop de pompprijs zijn zo goed haalbaar, maar een nog hogere korting stapelen is niet ondenkbaar, legt Paul Akass van Tankey uit.

“We kunnen klanten nu ongekende kortingen bij de pomp bieden. We zijn enthousiast dat we zo’n unieke propositie kunnen bieden aan onze app-gebruikers, en voor onze merken en deelnemende tankstations een win-win kunnen creëren. Voor onze app-gebruikers willen het vooral supersimpel houden om hoge brandstofkortingen te behalen. In het geval van de nieuwe online merken, is het simpelweg een druk op de knop om een extra korting te ontvangen. En een mooie bonus bij aankopen die een klant toch vaak al deed!”

Spin-out

Tankey is een loyalty-platform waarbij brandstofmerken en B2C-merken samen worden gebracht. Tankey is ontstaan als spin-out van energiebedrijf Essent. Momenteel heeft Tankey meer dan 100.000 gebruikers op het platform. De nieuwe merken zijn sinds begin juni beschikbaar in de Tankey app.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Onderwerpen: , , ,

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Remco Nieuwenbroek is de vaste journalist voor vakblad TankPro en hoofdredacteur van het TankPro Magazine.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.