Drukte van jewelste door gratis tankactie bij TinQ-locaties

Het was dringen geblazen tijdens de Tank 5-daagse van TinQ vorige week. Klanten maakten kans op een gratis tankbeurt. Dagelijks werd op Radio Veronica, via hints in de radioprogramma’s, een TinQ-locatie bekend gemaakt waar een uur lang gratis getankt kon worden.

Uiteindelijk konden klanten bij locaties in Roelofarendsveen, Meppel, Wijchen, Raamsdonksveer en Harderwijk hun tank gratis vullen. Bij de kick off, die maandag plaatsvond, waren radio-dj Giel Beelen en autocoureur en race-personality Jan Lammers te gast om de tank van de klanten vol te gooien.

Coronaveilig tanken was een koud kunstje tijdens de Tank 5-daagse. Alle regels die het RIVM stelt, werden tijdens de actie heel strikt nageleefd: TinQ tankte namelijk voor de klanten. Terwijl de tank gratis gevuld werd, konden de klanten blijven luisteren naar Radio Veronica.

De opkomst van onbemand tanken is afgelopen jaren in razend tempo gegaan. In vergelijking met twintig jaar geleden ziet de wereld er volledig anders uit. Van de vierduizend tankstations in Nederland is minder dan de helft nog maar bemand. Wat betreft onbemande tankstations is TinQ op dit moment de grootste speler in Nederland. Op de tweede plek staat Tango.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Onderwerpen: , , ,

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Remco Nieuwenbroek is de vaste journalist voor vakblad TankPro en hoofdredacteur van het TankPro Magazine.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.