Leasemaatschappij Alphabet komt met vast tarief voor elektrisch laden

Alphabet biedt samen met Eneco eMobility als leasemaatschappij een vast tarief voor de gebruiker  (van 0,275 euro per kilowattuur), ongeacht waar de auto wordt geladen en wat bij dat specifieke oplaadpunt het tarief is. 

De prijs voor het laden van elektrische auto’s loopt sterk uiteen omdat aanbieders vrij worden gelaten bij het bepalen van laadkosten en starttarieven. Bovendien is de communicatie hierover onvoldoende: wie zijn auto bij een openbare laadpaal laadt, weet dikwijls niet wat er per kilowattuur wordt gerekend.

Alle laadpunten

Alphabet rekent geen bijkomende kosten in rekening gebracht. Het oplaadtarief geldt voor openbare en snellaadpunten in binnen- en buitenland. Alphabet is een grote partij op het gebied van elektrisch rijden. Een op de drie bestellingen van (zakelijke) leaseauto’s bij het bedrijf is elektrisch. Ruim 8% van het totale wagenpark van Alphabet is nu full EV tegen gemiddeld 4,3% in de totale leasemarkt.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Rieneke Kok

Rieneke is de vaste redacteur van Carwashpro.nl. Voor TankPro schrijft ze regelmatig over stations waar je ook kunt wassen.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Leasemaatschappij Alphabet komt met vast tarief voor elektrisch laden | TankPro.nl

Leasemaatschappij Alphabet komt met vast tarief voor elektrisch laden

Alphabet biedt samen met Eneco eMobility als leasemaatschappij een vast tarief voor de gebruiker  (van 0,275 euro per kilowattuur), ongeacht waar de auto wordt geladen en wat bij dat specifieke oplaadpunt het tarief is. 

De prijs voor het laden van elektrische auto’s loopt sterk uiteen omdat aanbieders vrij worden gelaten bij het bepalen van laadkosten en starttarieven. Bovendien is de communicatie hierover onvoldoende: wie zijn auto bij een openbare laadpaal laadt, weet dikwijls niet wat er per kilowattuur wordt gerekend.

Alle laadpunten

Alphabet rekent geen bijkomende kosten in rekening gebracht. Het oplaadtarief geldt voor openbare en snellaadpunten in binnen- en buitenland. Alphabet is een grote partij op het gebied van elektrisch rijden. Een op de drie bestellingen van (zakelijke) leaseauto’s bij het bedrijf is elektrisch. Ruim 8% van het totale wagenpark van Alphabet is nu full EV tegen gemiddeld 4,3% in de totale leasemarkt.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Rieneke Kok

Rieneke is de vaste redacteur van Carwashpro.nl. Voor TankPro schrijft ze regelmatig over stations waar je ook kunt wassen.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.