Total De Lokkant geeft telefoonhouders van AllRide Connect weg bij minimaal 25 liter

Om te vieren dat er al meer dan 500.000 producten uit de AllRide Connect-lijn van Newco Europe zijn verkocht, geeft Total De Lokkant in Haps 500 telefoonhouders met clip cadeau aan alle klanten die meer dan 25 liter tanken. 

Smartphone- en tablet-accessoires bieden grote kansen voor de shop. Speciaal voor tankstations verkoopt Newco Europe sinds september vorig jaar de AllRideConnect-lijn. Onlangs werd het 500.000ste product uit deze lijn gekocht bij Total De Lokkant.

Op 13 en 14 januari zijn de AllRide Connect dagen. Bij De Lokkant worden de dagen feestelijk gevierd met de klanten samen. Iedereen die minimaal 25 liter tankt, krijgt een telefoonhouder uit de lijn cadeau. Volgens een medewerker zijn veel klanten op de hoogte van de actie, de houders gaan er snel doorheen. “Andere klanten zijn blij verrast en staan met grote ogen te kijken dat ze een cadeautje krijgen.”

Mogelijkheden

Vorig jaar lanceerde de non-food leverancier Newco Europe de nieuwe AllRide Connect lijn. Voor tankstations bieden de producten uit dit assortiment interessante mogelijkheden. De vraag naar opladers, hoofdtelefoons en powerbanks is bij tankstationbezoekers immers groot. Alle producten voldoen aan de wettelijke EU-voorschriften (RoHS), de Apple-accessoires zijn bovendien MFI-gecertificeerd.

Met de nieuwe verpakking is bovendien ingezet op de uitstraling van de collectie. Volgens Newco Europe zorgt de  compacte verpakking met strakke uitstraling en duidelijke informatie voor een betere presentatie in het schap en kunnen er meer producten per meter worden gepresenteerd.

Appen achter het stuur

De actie haakt onbedoeld mooi in op de actualiteit. Het vasthouden van een mobiel tijdens het rijden is verboden, maar het bedienen van een telefoon in een houder is wél toegestaan – voor veel mensen reden om een houder aan te schaffen. De boete voor het vasthouden van een ‘elektronisch apparaat’ is 240 euro (plus 9 euro administratiekosten).

Vorige week bracht de Stichting Wetenschappelijk Onderzoek Verkeersveiligheid een rapport uit waaruit blijkt dat het gebruik van een telefoon tijdens het rijden altijd gevaarlijk is, ook als deze in een houder steekt. Daarmee is het gebruik van een telefoon in de houder niet verboden. Daarvoor is meer onderzoek nodig, aldus de onderzoekers.

Lees ook: 

Auteur: Rieneke Kok

Rieneke is de vaste redacteur van Carwashpro.nl. Voor TankPro schrijft ze regelmatig over stations waar je ook kunt wassen.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.