Liveblog TVB19 – Tankstation Vakbeurs in volle gang

De vijfde editie van de Tankstation Vakbeurs is onderweg. Twee dagen lang staat Expo Houten volledig in het teken van (alternatieve) brandstoffen, carwash en convenience. Op de eerste dag stond het Nationaal Tankstation Congres op het programma en de uitreiking van de Tankstation Challenge. Meer dan honderd exposanten presenteren hun innovaties, diensten en oplossingen op de beursvloer.

Het aantal exposanten is tijdens de vijfde editie groter dan ooit. Alle belangrijke spelers uit de branche zijn als exposant van de partij op de vloer. Dat de branche volop in verandering is, blijkt onder meer uit de focus op alternatieve brandstoffen. Het aantal exposanten dat zich richt op elektrisch rijden en laden is opvallend groot.

De rol die de shop inneemt wordt steeds belangrijker. Food speelt daarbij een grote rol. Sligro presenteert zich samen met een groot aantal partners op een royaal Foodcourt. Ook Lekkerland pakt flink uit met een fraaie stand in hal 2. Dunkin’ heeft zelfs een primeur in petto voor de bezoekers van de vakbeurs. Het koffie- en donutmerk introduceert drie verschillende concepten speciaal voor tankstation-ondernemers.

Volop workshops

Op beide dagen kunnen bezoekers van de vakbeurs in Expo Houten een groot aantal workshops en presentaties bijwonen over heel veel verschillende onderwerpen. In totaal staan er zo’n twintig sessies op het programma. Vooraf aanmelden voor het workshopprogramma is niet nodig.

Ook op gebied van carwash zijn alle grote partijen aanwezig in Houten. EenzetCarwash pakt uit met het Smartwash by Istobal-concept. WashTec toont de roll-over SmartCare, terwijl ook Christ en DiBO laten zien wat ze in huis hebben. Ook in Workshopzaal I draait het om carwash. Marcel van der Lans van WashTec vertelt in een lezing wat zijn werk als carwashcoach inhoudt en hoe hij grote spelers als Shell hielp om meer rendement uit hun wasgelegenheid te halen. Later op de dag gaat het team van Mesa Coatings dieper in op het belang van een vloer in een carwash. De ondergrond geeft eigelijk al aan wat je kunt verwachten van een carwash. Een goed onderhouden, gripvaste vloer vertelt dat de ondernemer oog heeft voor veiligheid en een goede uitstraling.

De eerste dag van de Tankstation Vakbeurs staat ook in het teken van het Nationaal Tankstation Congres. Het programma draait volledig om ‘De toekomst van de shop’. Tijdens het congres krijgen ondernemers handvatten om van hun shop een nog succesvollere onderneming te maken. Op het programma staan dit jaar presentaties van onder meer Marnix Koopmans (VNPI), Rien De Koning (More2Market), Eric van Voorthuizen (SWO De Splinter), Ties van Dijk (Breaking Habits), Hilde van der Stoel & Nicole in ‘t Veld (Lavazza & De Haan Minerale Oliën), Puck Wilbers en Ewout Klok (HTC Advies & BETA).

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Remco Nieuwenbroek is de vaste journalist voor vakblad TankPro en hoofdredacteur van het TankPro Magazine.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Liveblog TVB19 – Tankstation Vakbeurs in volle gang | TankPro.nl

Liveblog TVB19 – Tankstation Vakbeurs in volle gang

De vijfde editie van de Tankstation Vakbeurs is onderweg. Twee dagen lang staat Expo Houten volledig in het teken van (alternatieve) brandstoffen, carwash en convenience. Op de eerste dag stond het Nationaal Tankstation Congres op het programma en de uitreiking van de Tankstation Challenge. Meer dan honderd exposanten presenteren hun innovaties, diensten en oplossingen op de beursvloer.

Het aantal exposanten is tijdens de vijfde editie groter dan ooit. Alle belangrijke spelers uit de branche zijn als exposant van de partij op de vloer. Dat de branche volop in verandering is, blijkt onder meer uit de focus op alternatieve brandstoffen. Het aantal exposanten dat zich richt op elektrisch rijden en laden is opvallend groot.

De rol die de shop inneemt wordt steeds belangrijker. Food speelt daarbij een grote rol. Sligro presenteert zich samen met een groot aantal partners op een royaal Foodcourt. Ook Lekkerland pakt flink uit met een fraaie stand in hal 2. Dunkin’ heeft zelfs een primeur in petto voor de bezoekers van de vakbeurs. Het koffie- en donutmerk introduceert drie verschillende concepten speciaal voor tankstation-ondernemers.

Volop workshops

Op beide dagen kunnen bezoekers van de vakbeurs in Expo Houten een groot aantal workshops en presentaties bijwonen over heel veel verschillende onderwerpen. In totaal staan er zo’n twintig sessies op het programma. Vooraf aanmelden voor het workshopprogramma is niet nodig.

Ook op gebied van carwash zijn alle grote partijen aanwezig in Houten. EenzetCarwash pakt uit met het Smartwash by Istobal-concept. WashTec toont de roll-over SmartCare, terwijl ook Christ en DiBO laten zien wat ze in huis hebben. Ook in Workshopzaal I draait het om carwash. Marcel van der Lans van WashTec vertelt in een lezing wat zijn werk als carwashcoach inhoudt en hoe hij grote spelers als Shell hielp om meer rendement uit hun wasgelegenheid te halen. Later op de dag gaat het team van Mesa Coatings dieper in op het belang van een vloer in een carwash. De ondergrond geeft eigelijk al aan wat je kunt verwachten van een carwash. Een goed onderhouden, gripvaste vloer vertelt dat de ondernemer oog heeft voor veiligheid en een goede uitstraling.

De eerste dag van de Tankstation Vakbeurs staat ook in het teken van het Nationaal Tankstation Congres. Het programma draait volledig om ‘De toekomst van de shop’. Tijdens het congres krijgen ondernemers handvatten om van hun shop een nog succesvollere onderneming te maken. Op het programma staan dit jaar presentaties van onder meer Marnix Koopmans (VNPI), Rien De Koning (More2Market), Eric van Voorthuizen (SWO De Splinter), Ties van Dijk (Breaking Habits), Hilde van der Stoel & Nicole in ‘t Veld (Lavazza & De Haan Minerale Oliën), Puck Wilbers en Ewout Klok (HTC Advies & BETA).

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Remco Nieuwenbroek is de vaste journalist voor vakblad TankPro en hoofdredacteur van het TankPro Magazine.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.