Feestelijke opening locatie Fieten Olie Nijverdal op het programma

De officiële opening van het nieuwe tankstation van Fieten Olie op bedrijventerrein ‘t Lochter in Nijverdal staat zaterdag in de agenda. De locatie beschikt over een ruime shop en wasmogelijkheden, tot stand gekomen in samenwerking met EenzetCarwash. Coureur Rob Kamphues zal van de partij zijn met een van zijn racebolides en klanten kunnen profiteren van interessante aanbiedingen.

Komende zaterdag kunnen bezoekers kennismaken met de nieuwe wasinstallatie in Nijverdal en hun auto wassen voor slechts 1 euro. Stofzuigen behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden. Voor de wasinstallatie heeft Fieten Olie gekozen voor EenzetCarwash. Ook aan de pomp belooft het druk te worden. Op brandstof wordt namelijk een korting van 25 eurocent per liter gegeven. De open dag duurt van 9 uur tot 17.30 uur. Op het terrein staan speelattracties en is een dj aanwezig.

Eind 2018 kreeg Fieten Olie definitief groen licht om te starten met de bouw van een tankstation met carwashfaciliteiten in de Twentse plaats. Sinds een aantal maanden kunnen klanten er aankloppen voor brandstof tegen scherpe prijzen. Afgelopen twee jaar gooide Fieten Olie hoge ogen in de Nationale Tanktest van de ANWB en bleek het zelfs de meest voordelige keten van Nederland. De nieuwe locatie ligt aan de Benjamin Franklinstraat in Nijverdal. Klanten kunnen er terecht voor diesel, Euro95, AdBlue en CNG. In de shop wordt er gezorgd voor verse broodjes, koffie en een snack voor onderweg.

Lees ook:

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Remco Nieuwenbroek is de vaste journalist voor vakblad TankPro en hoofdredacteur van het TankPro Magazine.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.