SWO de Splinter

Joop Stutterheim gestopt als directeur SWO de Splinter

SWO de Splinter

Joop Stutterheim treedt terug als directeur van SWO de Splinter. Dat heeft de organisatie woensdag bekendgemaakt.

De achtergrond van dit vertrek is een verschil van mening met het bestuur van de organisatie: “Het bestuur vindt het rendement voor de leden van groot belang en wil hier vooral op focussen. Joop had SWO de Splinter graag sneller zien bewegen in de richting van vers en bakeries. Het blijkt echter lastig te zijn om hier als coöperatie één lijn in te vinden.”  Beiden partijen hebben daarom besloten om uit elkaar te gaan.

‘Verbeterd’

“SWO de Splinter is Joop zeker wel dank verschuldigd”, zegt Rob van Herpen, voorzitter van SWO de Splinter. “De interne organisatie is verbeterd en verder geautomatiseerd. Daarbij is ook het aantal shops, na de integratie van Schakel vorig jaar, toegenomen naar 173. Eind vorig jaar is een nieuwe, driejarige overeenkomst gesloten met Sligro en het rendement per lid is vorig jaar zelfs toegenomen. Wij danken Joop dan ook voor zijn inzet voor onze organisatie en wensen hem veel succes in de toekomst.”

SWO de Splinter is een coöperatie van en voor zelfstandige tankstationondernemers. Joop Stutterheim heeft zijn werkzaamheden inmiddels afgerond bij SWO de Splinter. Het bestuur is op zoek naar een nieuwe directeur en het neemt tijdelijk zijn taken, tezamen met het secretariaat, over.

Lees ook: SWO de Splinter en Schakel gaan verder als één organisatie

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Onderwerpen:

Auteur: Nadine Kieboom

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.