Noord-Brabantse tankstations omgekleurd naar Esso-merk

De provincie Noord-Brabant is twee Esso-tankstations rijker. Dat heeft Den Hartog bekendgemaakt. Bij Tankstation Verstappen aan de Postakkers in Eersel stonden tot voor kort nog de kleuren van Autofood op de luifel. Aan de Akkerweg in Moergestel werd het Total-tankstation van de familie van Esch omgekleurd naar het rood-wit van Esso.

De afgelopen weken is er veel gebeurd in Eersel rondom het tankstation van Verstappen. De kleuren van Autofood, het merk van Den Hartog, hebben plaatsgemaakt voor die van Esso. De tanklocatie is onbemand geworden en gaat voortaan door het leven als Esso Express Verstappen. Het vertrouwde personeel van het station ondersteunt klanten de hele week nog bij het onbemand tanken.

Afgelopen weken is bovendien het Total-tankstation aan de Akkerweg in Moergestel van een nieuwe jas voorzien. Tankstation van Esch is al jaren een vertrouwd beeld in Moergestel. Voortaan draagt de locatie de naam Esso van Esch. De shop in Moergestel blijft wel gewoon bestaan.

Het familiebedrijf Den Hartog is opgericht in 1948 door Dirk en Gerrit den Hartog. Vandaag de dag exploiteert het bedrijf uit Groot Ammers tankstations in de kleuren van Autofood en Esso.

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Remco Nieuwenbroek is de vaste journalist voor vakblad TankPro en hoofdredacteur van het TankPro Magazine.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Noord-Brabantse tankstations omgekleurd naar Esso-merk | TankPro.nl

Noord-Brabantse tankstations omgekleurd naar Esso-merk

De provincie Noord-Brabant is twee Esso-tankstations rijker. Dat heeft Den Hartog bekendgemaakt. Bij Tankstation Verstappen aan de Postakkers in Eersel stonden tot voor kort nog de kleuren van Autofood op de luifel. Aan de Akkerweg in Moergestel werd het Total-tankstation van de familie van Esch omgekleurd naar het rood-wit van Esso.

De afgelopen weken is er veel gebeurd in Eersel rondom het tankstation van Verstappen. De kleuren van Autofood, het merk van Den Hartog, hebben plaatsgemaakt voor die van Esso. De tanklocatie is onbemand geworden en gaat voortaan door het leven als Esso Express Verstappen. Het vertrouwde personeel van het station ondersteunt klanten de hele week nog bij het onbemand tanken.

Afgelopen weken is bovendien het Total-tankstation aan de Akkerweg in Moergestel van een nieuwe jas voorzien. Tankstation van Esch is al jaren een vertrouwd beeld in Moergestel. Voortaan draagt de locatie de naam Esso van Esch. De shop in Moergestel blijft wel gewoon bestaan.

Het familiebedrijf Den Hartog is opgericht in 1948 door Dirk en Gerrit den Hartog. Vandaag de dag exploiteert het bedrijf uit Groot Ammers tankstations in de kleuren van Autofood en Esso.

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Remco Nieuwenbroek is de vaste journalist voor vakblad TankPro en hoofdredacteur van het TankPro Magazine.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.