Van der Valk en Fastned openen snellaadstation in Duitsland

Bij het Van der Valk Hotel Gladbeck langs de snelweg A2 in het Ruhrgebied kunnen bestuurders van elektrische auto’s voortaan hun batterij opladen. Op het parkeerterrein staan twee laadpalen van Fastned, een 50 kW-lader en een 175 kW snellader.

De nieuwe laadlocatie ligt aan de A2 bij Gladbeck, in de Duitse deelstaat Noordrijn-Westfalen. De hotels van Van der Valk zijn vooral gelegen in de buurt van belangrijke verbindingswegen. Daarmee zijn de locaties handige plaatsen voor elektrische rijders om bij te laden.

“We zijn erg blij met dit eerste snellaadstation van Fastned. Zowel Van der Valk als Fastned richten zich op mensen die onderweg zijn. Met deze laaddiensten van hoge kwaliteit bij onze hotels bieden wij een belangrijke service aan onze klanten”, aldus Vincent Van der Valk, directeur Van der Valk Deutschland GmbH.

Fastned heeft de ambitie om een Europees netwerk van duizend snellaadstations te bouwen, waarvan enkele honderden in Duitsland. Momenteel heeft Fastned een netwerk van 87 snellaadstations, waarvan negen stations in Duitsland. Tevens zijn er meerdere Fastned-stations in aanbouw, onder andere bij enkele andere Van der Valk hotels.

Bij Fastned kunnen alle elektrische auto’s supersnel opladen met 100 procent hernieuwbare stroom. Het dak van het station bestaat uit zonnepanelen. Laden en betalen gaat via de Fastned-app, door een laadpas voor de lader te houden of volledig automatisch door middel van Autocharge. EV-rijders kunnen met vrijwel iedere laadpas, bank account en/of creditcard snelladen.

Lees ook:

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Remco Nieuwenbroek is de vaste journalist voor vakblad TankPro en hoofdredacteur van het TankPro Magazine.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Van der Valk en Fastned openen snellaadstation in Duitsland | TankPro.nl

Van der Valk en Fastned openen snellaadstation in Duitsland

Bij het Van der Valk Hotel Gladbeck langs de snelweg A2 in het Ruhrgebied kunnen bestuurders van elektrische auto’s voortaan hun batterij opladen. Op het parkeerterrein staan twee laadpalen van Fastned, een 50 kW-lader en een 175 kW snellader.

De nieuwe laadlocatie ligt aan de A2 bij Gladbeck, in de Duitse deelstaat Noordrijn-Westfalen. De hotels van Van der Valk zijn vooral gelegen in de buurt van belangrijke verbindingswegen. Daarmee zijn de locaties handige plaatsen voor elektrische rijders om bij te laden.

“We zijn erg blij met dit eerste snellaadstation van Fastned. Zowel Van der Valk als Fastned richten zich op mensen die onderweg zijn. Met deze laaddiensten van hoge kwaliteit bij onze hotels bieden wij een belangrijke service aan onze klanten”, aldus Vincent Van der Valk, directeur Van der Valk Deutschland GmbH.

Fastned heeft de ambitie om een Europees netwerk van duizend snellaadstations te bouwen, waarvan enkele honderden in Duitsland. Momenteel heeft Fastned een netwerk van 87 snellaadstations, waarvan negen stations in Duitsland. Tevens zijn er meerdere Fastned-stations in aanbouw, onder andere bij enkele andere Van der Valk hotels.

Bij Fastned kunnen alle elektrische auto’s supersnel opladen met 100 procent hernieuwbare stroom. Het dak van het station bestaat uit zonnepanelen. Laden en betalen gaat via de Fastned-app, door een laadpas voor de lader te houden of volledig automatisch door middel van Autocharge. EV-rijders kunnen met vrijwel iedere laadpas, bank account en/of creditcard snelladen.

Lees ook:

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Remco Nieuwenbroek is de vaste journalist voor vakblad TankPro en hoofdredacteur van het TankPro Magazine.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.