Nieuwe onbemande locaties voor AVIA en TinQ

AVIA heeft zes nieuwe locaties geopend. Het gaat in alle gevallen om onbemande XPress-stations, waar klanten zelf aan de pomp kunnen betalen. Vijf vestigingen liggen in het noorden van het land, eentje in het Brabantse Nuenen. Ook TinQ heeft een drietal nieuwe stations geopend.

Het aantal AVIA-stations is afgelopen tijd flink uitgebreid. Een groot deel van de locaties liggen in het hoge noorden. De nieuwe onbemande tankstations liggen onder meer in Drenthe, aan de Bareveld in Nieuwediep en de Vasco da Gamastraat in Emmen. Ook aan de Wester Es in Appelscha en de Eenerstraat in Norg kunnen klanten voortaan aankloppen bij AVIA. De overige twee locaties liggen aan de Berg in Nuenen en de Rheezerend in Dedemsvaart.

Omkleuringen

Het zijn drukke tijden bij AVIA. Afgelopen maanden werden onder meer verschillende Q8-stations in het hoge noorden omgekleurd naar het rood-wit. AVIA is een snelgroeiende aanbieder van brandstoffen en met ruim 350 tanklocaties een van de grotere merken in Nederland qua locatiedichtheid.

Ook TinQ heeft haar netwerk onlangs uitgebreid. De onbemande tankstationformule heeft nieuwe locaties geopend in Hoorn, Haaksbergen en Speuld. TinQ heeft afgelopen jaren flink ingezet op uitbreiding van het netwerk. De teller staat inmiddels op meer dan driehonderd stations.

Lees ook: 

Onderwerpen: , ,

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Remco Nieuwenbroek is de vaste journalist voor vakblad TankPro en hoofdredacteur van het TankPro Magazine.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Nieuwe onbemande locaties voor AVIA en TinQ | TankPro.nl

Nieuwe onbemande locaties voor AVIA en TinQ

AVIA heeft zes nieuwe locaties geopend. Het gaat in alle gevallen om onbemande XPress-stations, waar klanten zelf aan de pomp kunnen betalen. Vijf vestigingen liggen in het noorden van het land, eentje in het Brabantse Nuenen. Ook TinQ heeft een drietal nieuwe stations geopend.

Het aantal AVIA-stations is afgelopen tijd flink uitgebreid. Een groot deel van de locaties liggen in het hoge noorden. De nieuwe onbemande tankstations liggen onder meer in Drenthe, aan de Bareveld in Nieuwediep en de Vasco da Gamastraat in Emmen. Ook aan de Wester Es in Appelscha en de Eenerstraat in Norg kunnen klanten voortaan aankloppen bij AVIA. De overige twee locaties liggen aan de Berg in Nuenen en de Rheezerend in Dedemsvaart.

Omkleuringen

Het zijn drukke tijden bij AVIA. Afgelopen maanden werden onder meer verschillende Q8-stations in het hoge noorden omgekleurd naar het rood-wit. AVIA is een snelgroeiende aanbieder van brandstoffen en met ruim 350 tanklocaties een van de grotere merken in Nederland qua locatiedichtheid.

Ook TinQ heeft haar netwerk onlangs uitgebreid. De onbemande tankstationformule heeft nieuwe locaties geopend in Hoorn, Haaksbergen en Speuld. TinQ heeft afgelopen jaren flink ingezet op uitbreiding van het netwerk. De teller staat inmiddels op meer dan driehonderd stations.

Lees ook: 

Onderwerpen: , ,

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Remco Nieuwenbroek is de vaste journalist voor vakblad TankPro en hoofdredacteur van het TankPro Magazine.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.