Nieuwe AVIA XPress-locaties geopend in hoge noorden

Groningen is sinds kort twee nieuwe AVIA-locaties rijker. Het gaat om onbemande tankstations aan de Akeleiweg en het Nadorstplein. Ook in Winsum, Warffum en Scharsterbrug zijn nieuwe stations van AVIA geopend.

Het gaat bij alle nieuwe locaties om onbemande XPress-stations, waar klanten terechtkunnen voor Euro95 en Euro98 en diesel. De stations zijn 24 uur per dag bereikbaar via de buitenpaal. De tankstations liggen aan Het Aanleg in Winsum en de Juffer Marthastraat in Warffum, allebei in het noorden van Groningen. In het Friese Scharsterbrug is een nieuwe tanklocatie aan de Hollandiastraat geopend.

Drukke tijden

Het zijn drukke tijden bij AVIA. Afgelopen maanden werden onder meer verschillende Q8-stations in het hoge noorden omgekleurd naar het rood-wit van AVIA. Het netwerk van AVIA-stations werd verder uitgebreid met een nieuwe locatie in Leersum. Het station in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, dat voorheen door het leven ging als pompstation Van Leeuwen, is 24 uur per dag bereikbaar.

AVIA is een snel groeiende aanbieder van brandstoffen en met ruim 350 tanklocaties een van de grotere merken in Nederland qua locatiedichtheid. AVIA International bestaat uit meer dan tachtig zelfstandige onafhankelijke oliebedrijven in veertien landen in West-Europa. In totaal zijn er zo’n 3.500 tankstations in Europa die voorzien zijn van de AVIA-kleur.

Lees ook: 

Onderwerpen: , ,

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Remco Nieuwenbroek is de vaste journalist voor vakblad TankPro en hoofdredacteur van het TankPro Magazine.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.