Nieuwe tankstations voor AVIA, Sakko en Fieten Olie

Het aantal tankstations van AVIA in Nederland is uitgebreid met drie nieuwe locaties. De onbemande tankstations liggen allemaal in Groningen. Ook Sakko en Fieten Olie hebben hun netwerk vergroot. Sakko nam de exploitatie van het Shell-tankstation aan de Steiger in Almere over, Fieten kleurde een Amigo-station om in Oosterwolde.

Het zijn drukke tijden bij AVIA. Onlangs werden al zes Q8-stations in het hoge noorden omgekleurd naar het rood-wit van AVIA, daar zijn er nog eens drie aan toegevoegd. De nieuwe stations liggen aan de Meenteweg in Schildwolde, de Zeesluizen in Delfzijl en de Bergsmastraat in Uithuizermeeden.

Sakko opent 42ste locatie

Sakko heeft de exploitatie van een Shell-locatie aan de Steiger in Almere overgenomen. Het tankstation is inmiddels omgebouwd naar het Total-merk. De shop en carwash worden binnen enkele maanden verbouwd. Alle medewerkers treden in dienst bij Sakko. De locatie in Almere is het 42ste tankstation van Sakko in Nederland. Komende maanden worden daar nog eens zes nieuwe stations aan toegevoegd, laat de Noord-Brabantse onderneming weten.

Fieten Olie breidde het netwerk uit met een voormalige Amigo-locatie. Het tankstation aan de Weemeweg in Oosterwolde is inmiddels omgebouwd en draagt de eigen kleuren van het Drentse bedrijf. Klanten kunnen er 24 uur per dag terecht voor het tanken van diesel en Euro95.

Lees ook:

Onderwerpen: , , ,

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Remco Nieuwenbroek is de vaste journalist voor vakblad TankPro en hoofdredacteur van het TankPro Magazine.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.