Hamer geeft ondergrondse brandstoftanks een tweede leven

Hamer organiseert in de maanden april, mei en juni een gebruikte tankactie. De totaalaanbieder heeft een groot aantal gebruikte ondergrondse brandstoftanks beschikbaar met certificaat die zijn geïnspecteerd en gekeurd. Het gaat om enkel- en dubbelwandige tanks. De gebruikte brandstoftanks, die voor half geld uit voorraad worden aangeboden, zijn gecoat en in verschillende formaten beschikbaar.

Af en toe krijgen tankstations of transportbedrijven te maken met een afgekeurde tank die vervangen moet worden. Of is er behoefte aan een extra brandstoftank. Investeren in een nieuwe tank kan een drempel vormen. Het kiezen voor een gebruikt exemplaar kan daardoor erg interessant zijn voor ondernemers, ook uit oogpunt van duurzaamheid. Alle tanks die Hamer aanbiedt, zijn nog minimaal 15 jaar bruikbaar en voor half geld uit voorraad leverbaar.

Ingraven en aansluiten

Hamer heeft jarenlange ervaring met onder- en bovengrondse tanks. Niek Roessink, commercieel manager, legt uit: “Bij de koop van een tank uit de ‘gebruikte tankactie’, kan ook gebruik gemaakt worden van onze expertise en dienstverlening op dit gebied. Denk daarbij aan het ingraven en aansluiten van de tank en het plaatsen van een brandstofpomp”. Roessink vervolgt: “Onze ervaring komt dagelijks van pas bij het plaatsen van brandstoftanks. We werken volgens strikte veiligheidsregels en -protocollen. Wie een tank koopt uit onze actie, is verzekerd van kwaliteit en expertise.”

Meer informatie over de gebruikte tanks is te vinden op de website van Hamer.

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Remco Nieuwenbroek is de vaste journalist voor vakblad TankPro en hoofdredacteur van het TankPro Magazine.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.