TanQyou gaat starten met ‘personal pricing’ aan de pomp

De onbemande formule TanQyou start later dit najaar met persoonlijke prijzen. Dit betekent dat literprijzen per persoon kunnen verschillen. Dat heeft eigenaar Jan-Harmen Akkerman onlangs bekendgemaakt. Tijdens het Nationaal Tankstation Congres op 14 november in Expo Houten vertelt hij hier alles over.

TanQyou maakte twee jaar geleden zijn intrede in de tankstationmarkt, toen het eerste station werd geopend in Franeker. Het jaar daarop volgde de tweede locatie in het Zuid-Hollandse Bleiswijk. Eind deze maand wordt nummer drie aan het netwerk toegevoegd, in het Gelderse Putten.

Prijzenpot

De formule onderscheidt zich door veel kennis te vergaren van klanten, terwijl onbemande merken van oudsher daar veel problemen mee hebben. TanQyou beloont zijn klanten als ze hun gegevens achterlaten, bijvoorbeeld door middel van een periodieke prijzenpot. Later dit najaar wil Akkerman starten met het gewijzigde prijsbeleid, waarover hij uitgebreid spreekt tijdens het Nationaal Tankstation Congres op 14 november in Expo Houten.

Wil je ook weten hoe TanQyou personal pricing inzet op zijn stations? En wil je ook weten hoe je als tankstation zelf aan de slag kunt met dynamisch prijsbeleid? Schrijf dan nu in voor het congres via: https://www.tankstationvakbeurs.nl/nationaal-tankstation-congres/
of kijk voor meer informatie op: https://www.tankstationvakbeurs.nl/registratie/

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.