NRGValue sluit deal met WashTec voor levering van wasinstallaties

Tankstation-exploitant NRGValue heeft WashTec gekozen als partner voor zijn carwash-locaties. De overeenkomst geldt voor de komende drie jaar, waarbij een verdere verlenging van de samenwerking tot de mogelijkheden behoort. De deal betekent dat als de in Rotterdam gevestigde exploitant de komende jaren een waslocatie opent of vernieuwt, gekozen wordt voor machines en wasboxen van WashTec. Inmiddels is al een locatie in Winterswijk van een nieuwe roll-over voorzien.

NRGValue is niet bepaald een kleine speler in de branche, door de overname van zo’n honderd Esso-stations twee jaar geleden. Toen de locaties nog in handen waren van Esso zelf, was er al een samenwerking met Washtec. Deze overeenkomst is gecontinueerd toen de oliemaatschappij de stations van de hand deed aan het bedrijf uit Rotterdam. Recentelijk werd deze deal dus vernieuwd. “De meeste waslocaties die we hebben overgenomen van Esso, hadden al installaties van WashTec”, zegt Martijn van ’t Einde, verantwoordelijk voor de carwash-vestigingen van de tankstation-exploitant.

Lees het volledige verhaal op de nieuwe vaktitel CarwashPro:

www.carwashpro.nl/ondernemen/2017/02/07/nrgvalue-sluit-deal-met-washtec-voor-levering-van-wasinstallaties/

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.