Focus op petrol en carwash bij vakbeurs Autopromotec

De Italiaanse vakbeurs Autopromotec focust bij de aankomende editie opnieuw op tankstations en wasbedrijven. Het tweejaarlijkse automotive-evenement in Bologna vindt plaats van 24 tot en met 28 mei 2017 en biedt de nieuwste innovaties voor onder andere de petrol- en de carwashbranche. Bezoekers uit alle delen van Europa en de rest van de wereld komen elke twee jaar naar de vakbeurs om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen in de sector.

Het evenement heeft een internationaal karakter. Zo waren er bij de afgelopen editie ruim honderdduizend bezoekers, van wie er ruim twintigduizend van buiten de Italiaanse landsgrenzen afkomstig waren. Tevens waren er ruim vijftienhonderd standhouders, waaronder veel bedrijven die ook in Nederland actief zijn, zoals Washtec, Istobal, Christ, Kärcher, BP en ExxonMobil.

Seminars

De beursorganisatie verwacht dat bij de aankomende editie net zoveel, zo niet meer bezoekers en exposanten aanwezig zullen zijn. Naast een zeer uitgebreide beursvloer met exposanten zijn er ook diverse seminars over een verscheidenheid aan, voor ondernemers relevante onderwerpen.

Wie geïnteresseerd is om de beurs te bezoeken, kan voor meer informatie kijken op de beurs-website: https://www.autopromotec.com/en/index.php.

Lees ook: Italiaanse vakbeurs Autopromotec groter dan ooit

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.