Mokobouw realiseert nieuwe onbemande BP voor Slump Oil

Slump Oil heeft een volledig nieuwe onbemande BP-locatie geopend in Veenoord. Het heeft bij dit nieuwe grensstation vijf Gilbarco-brandstofdispensers laten installeren, waarvan één gecombineerde pomp voor trucks en personenauto’s. De bouw- en installatiewerkzaamheden zijn uitgevoerd door Mokobouw.

Vorige maand werd het station aan de Boerdijk in het Drentse Veenoord in bedrijf genomen. De locatie is voorzien van vijf Gilbarco SK700-II-brandstofpompen. Eén hiervan is een a-symmetrische uitvoering met aan de ene zijde een tankmogelijkheid voor trucks en aan de andere zijde plek voor personenauto’s. Deze laatste zijde is voorzien van multimedia-telwerken.

Tevens zijn drie van de vijf pompen Combi Adblue-varianten, voorzien van onderhoudsvrije Coriolis-massameters voor deze brandstoftoevoeging. Slump Oil heeft bij het tankniveau-meetsysteem gekozen voor producten van Veeder Root.

Slump Oil

Slump Oil is een tankstation-exploitant uit het noorden van het land, waar het een netwerk heeft van ongeveer twintig vestigingen. Het merendeel van de locaties wordt uitgebaat onder BP-vlag, met daarnaast nog enkele Tanxx-stations. Ook is een samenwerking aangegaan met de nieuwe tankstationformule TanQyou.

Mokobouw is een negentig jaar oude totaalleverancier voor de olie-industrie, met ruim honderd medewerkers. Het heeft vestigingen in Heerenveen en Rotterdam en beschikt over een landelijke dekkend installatie- en servicenetwerk. Voor de Nederlandse markt is het bedrijf de distributeur van Gilbarco-pompen en tankniveau-meetsystemen van Veeder Root.

Lees ook: Slump Oil lanceert nieuw shopconcept bij Tanxx-station

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.