Esso test nieuwe merkuitstraling Synergy op twee stations

Esso test een nieuwe merkuitstraling voor het voorterrein, onder de naam Synergy. Momenteel gaat het om twee locaties. Eerst is een tankstation in het Limburgse Windraak van de nieuwe kleuren voorzien, waarna het voorterrein van Esso Nijpoort aan de A27 bij Maartensdijk volgde. Verdere uitbreiding wordt niet uitgesloten.

Esso is terughoudend met het geven van informatie. Wel is duidelijk dat aan de samenstelling van de brandstoffen niets is veranderd. Ook de uitstraling op de luifel is hetzelfde gebleven. De pompen hebben wél een andere vorm en ander uiterlijk gekregen, waarbij blauw een dominantere rol is gaan spelen.

Testfase

”De kwaliteit van onze brandstof blijft ongewijzigd bij deze stations, alleen zijn ze voorzien van een nieuwe benaming: Synergy”, deelt een Esso-woordvoerder mee. Of er nog meer stations volgens, sluit het bedrijf niet uit.

”Mocht de test succesvol zijn, dan wordt de ombouw van andere stations overwogen. Het gaat echter om een testfase en we willen niet vooruitlopen op de resultaten van een test die net begonnen is.” Over de keuze voor de naam Synergy, doet Esso geen mededelingen.

Tom van Gurp

Lees ook: Esso Nederland verkoopt ruim honderd stations aan NRG Value

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.