AVIA en Tamoil starten wederzijdse acceptatie tankpassen

AVIA Nederland en Tamoil zijn per 1 december een samenwerking aangegaan voor de wederzijdse acceptatie van elkaars tankpassen op de tankstations van beide merken in Nederland. Door deze samenwerking kunnen kaarthouders van de AVIA Tankkaart tanken bij een landelijk netwerk van ruim vijfhonderd vestigingen in Nederland.

Met dit netwerk biedt AVIA de pashouders een brede dekking van tankstations in Nederland. Met de kaart kunnen klanten niet alleen bij ruim 300 AVIA- en 130 Tamoil-locaties tanken, maar ook nog eens bij een vijftigtal geselecteerde Esso-vestigingen. Hiermee willen de betrokken bedrijven hun zakelijke klanten een betere service en meer flexibiliteit bieden.

Zakelijke Markt

Voor het zakelijk segment biedt AVIA de AVIA Tankkaart aan, een tankpas die staat voor eenvoudig en snel afrekenen, online beheer en voordelig tanken. Met de tankpas kan de klant veelal 24 uur per dag, zeven dagen per week de tank vullen.

Vanaf 1 december 2014 zijn alle technische voorbereidingen afgerond en worden de tankpassen wederzijds geaccepteerd.

Onderwerpen: ,

Auteur: Redactie

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.