congres

Sprekers bekend van het Nationaal Tankstation Congres

De sprekers van het Nationaal Tankstation Congres zijn bekend. Tijdens het congres geven elf top-experts hun visie op actuele onderwerpen in de branche. Hoe ziet bijvoorbeeld het tankstation-landschap er over tien jaar uit? En hoe kunnen pomphouders profiteren van de energietransitie die de komende jaren plaatsvindt? Het congres vindt plaats op 11 november 2014 in Maarssen tijdens de Tankstation Vakbeurs.

Het congres richt zich op zelfstandige tankstation-ondernemers, brandstofhandelaren en oliemaatschappijen.

Eigen bijdrage congres

Voor deelname aan het congres geldt een eigen bijdrage. Tankstation-exploitanten, brandstofhandelaren en oliemaatschappijen krijgen daarop 50% korting. Zij kunnen voor slechts 99 euro deelnemen aan dit geheel verzorgde interessante en interactieve congres. Dat is inclusief consumpties, lunch, netwerkborrel en afsluitende barbecue.

Schrijf nu in via: www.tankpro.nl/tankstation-vakbeurs-2014/registratie/

De sprekers op het Nationaal Tankstation Congres:

Peter Groen, managing director Salland Olie. Salland Olie is een brandstofhandelaar en exploiteert meer dan honderd tankstations. Met name in het onbemande segment timmert het bedrijf flink aan de weg met het Firezone-merk.
Gerrit Ruitinga, ex-CEO Global Business and North West Europe bij Kuwait Petroleum. Ruitinga heeft een lange staat van dienst in de oliesector. Hij was onder meer voorzitter van branchevereniging VNPI en werkte voor Kuwait Petroleum.
Ewout Klok, Shell-ondernemer en voorzitter van De Vrije Pomp. Klok is eigenaar van een Shell-station en was voorheen voorzitter van branchevereniging Beta. Nu is hij voorzitter van inkoopcoöperatie De Vrije Pomp, die zich inzet voor zelfstandige ondernemers.
Melanie Zeeuw van der Laan,
Business Development & Marketing Executive Commercial Fuels bij Shell. Shell werkt aan de realisatie van diverse GTL-locaties in Nederland. Zeeuw van der Laan is hier nauw bij betrokken en legt uit waarom het bedrijf gelooft in de marktpotentie van GTL.
Jaap Oldenziel, Manager Industrial Affairs van Air Liquide. Air Liquide is exploitant van diverse waterstof-stations in onder andere Duitsland en Denemarken en sinds kort ook in Nederland. Oldenziel was namens het bedrijf betrokken bij de realisatie van het Nederlandse station.
Petra van Stijn, Tankstation-ondernemer en voorzitter van Beta. Van Stijn is als ondernemer al vele jaren actief in de petrolbranche. Bij haar station in Arnhem werkt ze momenteel aan de aanleg van een waterstof-vulpunt. Tevens is ze voorzitter van branchevereniging Beta.
Els de Wit, coördinator brandstoffen bij het ministerie van I&M. De Wit was nauw betrokken bij de totstandkoming van de visie van het Ministerie op de duurzame brandstoffenmix van de toekomst. Ze spreekt over de visie en de rol die tankstations daarin vervullen.
Ritsaart van Montfrans, oprichter The New Motion. Van Montfrans is specialist op het gebied van het exploiteren van laadstations. Hij richtte enkele jaren geleden The New Motion op. Dat bedrijf heeft inmiddels tientallen laadlocaties gerealiseerd in Nederland.
Erik Kemink, CEO van CNG Net. CNG Net realiseert en exploiteert ongeveer zeventig CNG-tankstations. Ook is het bedrijf actief op de markt van LNG en waterstof. Kemink is expert op het gebied van alternatieve brandstoffen en vertelt hoe deze kunnen worden geëxploiteerd.
Josefine Ahlstrom, Vice President Business Development bij Argus. Argus volgt de ontwikkelingen op de internationale brandstofmarkt op de voet. Ahlstrom is Vice President Business Development bij het Britse bedrijf en was daarvoor negen jaar werkzaam bij Shell Downstream.
Clemens van Hulten, Tankstation-ondernemer en voorzitter van Bovag Tankstations. Van Hulten is al tientallen jaren actief in de tankstationbranche. Hij is eigenaar van twee tankstations. Tevens is hij sinds enkele jaren voorzitter van de tankstation-afdeling van branchevereniging Bovag.

Schrijf nu in via: www.tankpro.nl/tankstation-vakbeurs-2014/registratie/

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.