Politie zoekt hulp van pomphouders bij zoektocht criminelen

Vanwege een onderzoek naar een ernstig misdrijf is de politie op zoek naar informatie omtrent de hierboven afgebeelde Volkswagen Golf. De auto is afgelopen zondag uitgebrand gevonden in Amsterdam en heeft een Duitse kentekenplaat. De politie houdt er rekening mee dat de Golf bij een Nederlands tankstation is geweest en vraagt personeel en exploitanten om informatie.

De gezagsdragers houden er rekening mee dat de inzittende(n) van het voertuig benzine hebben gekocht, voor gebruik in het voertuig of voor andere doeleinden. Alle informatie over deze auto of de bestuurder en eventuele passagiers, hoe minimaal ook, is erg welkom.

Informatie

Als videocamera’s van een benzinestation dit voertuig hebben vastgelegd op beeld, verzoekt de politie om het videomateriaal veilig te stellen, als dat mogelijk is. Wie daadwerkelijk enige informatie heeft met betrekking tot deze zaak, kan contact opnemen met de politie via: 020-5598505 of tgoteam5@amsterdam.politie.nl.

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Politie zoekt hulp van pomphouders bij zoektocht criminelen | TankPro.nl

Politie zoekt hulp van pomphouders bij zoektocht criminelen

Vanwege een onderzoek naar een ernstig misdrijf is de politie op zoek naar informatie omtrent de hierboven afgebeelde Volkswagen Golf. De auto is afgelopen zondag uitgebrand gevonden in Amsterdam en heeft een Duitse kentekenplaat. De politie houdt er rekening mee dat de Golf bij een Nederlands tankstation is geweest en vraagt personeel en exploitanten om informatie.

De gezagsdragers houden er rekening mee dat de inzittende(n) van het voertuig benzine hebben gekocht, voor gebruik in het voertuig of voor andere doeleinden. Alle informatie over deze auto of de bestuurder en eventuele passagiers, hoe minimaal ook, is erg welkom.

Informatie

Als videocamera’s van een benzinestation dit voertuig hebben vastgelegd op beeld, verzoekt de politie om het videomateriaal veilig te stellen, als dat mogelijk is. Wie daadwerkelijk enige informatie heeft met betrekking tot deze zaak, kan contact opnemen met de politie via: 020-5598505 of tgoteam5@amsterdam.politie.nl.

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.