Texaco en BP vergroten netwerk voor tankkaarthouders

Klanten van Texaco kunnen met hun nieuwe Texaco GO ‘The easy way’-tankkaart ook bij BP-stations tanken. Bestuurders kunnen hiervoor terecht bij alle Texaco- en BP-stations in Nederland, Frankrijk, België en Luxemburg. Omgekeerd kunnen ook BP-tankkaarthouders hun brandstof en shopproducten kopen bij alle Texaco-stations.

De betrokken bedrijven hebben deze stap gezet om het netwerk te vergroten voor hun klanten. Door de wederzijdse acceptatie kunnen bijvoorbeeld Nederlandse Texaco-kaarthouders ook terecht bij BP-vestigingen in Frankrijk.

Netwerk

Ook voor leasemaatschappijen is dit waardevol, aangezien het beschikbare netwerk aanzienlijk wordt vergroot. Niet alleen in Nederland, maar ook in het buitenland. Texaco en BP hebben gezamenlijk een netwerk van 1.100 stations in de vier deelnemende landen.

De wederzijdse acceptatie is geen pilot. De bedrijven hebben definitief gekozen voor een samenwerking op het gebied van tankkaarten. Het nieuwe beleid geldt zowel voor bemande als voor onbemande stations.

Auteur: Tom van Gurp

1 reactie op “Texaco en BP vergroten netwerk voor tankkaarthouders”

Ria Schoonderbeek|10.06.14|13:35

Geachte lezer,Dit is een super initiatief, Ik wil graag een tankpas als particulier cadeau doen, kan dit? Graag geef ik mijn studerende/werkende zoon van 20 jaar een tankpas cadeau. wanneer is de mogelijkheid om een kaart als particulier aan te schaffen met automatisch opladen? Het dan altijd voorzien is van minimaal 15 euro voor kleine tankbeurt.
Ik hoop snel iets van u te vernemen, de auto van mijn zoon is over twee weken af te halen bij de Dealer.
Met vriendelijk groet, Ria Schoonderbeek

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.