BigBrother wil ogen openen met nieuwe toepassingen

BigBrother Security Systems presenteert zich met ingang van 6 februari 2014 met een nieuwe website, huisstijl en pay-off. Deze vernieuwing is een direct gevolg van de nieuwe fase in dienstverlening die het bedrijf inluidt. De beveiliging van retail-organisaties en tankstations blijft weliswaar het vertrekpunt, maar de informatie die hun systemen bieden, kan veel meer betekenen voor de bedrijven die er gebruik van maken.

Het bedrijf wil deze informatie vertalen naar inzichten die direct bijdragen aan operationeel succes van haar klanten. Daarmee wordt een nieuwe dimensie toegevoegd aan de dienstverlening. Naast waken, betekent dit ook kansen zien.

Mogelijkheden

Eye-opening. Dat is de nieuwe pay-off onder het vernieuwde logo van een wat vriendelijker, stoere, grote broer. Met de nieuwe onder-regel wil het bedrijf laten zien dat zijn toegevoegde waarde verder gaat dan beveiliging alleen.

Doordat BigBrother al vanaf 1995 zijn eigen systemen ontwikkelt en voortdurend verder afstemt op de wensen van zijn klanten, werd steeds meer mogelijk. Zo is er informatie over fraude en diefstal, de tijd die handelingen in beslag nemen, de productpresentatie, de wachttijden, het functioneren van het personeel, de netheid maar ook het gedrag van de klanten.

Verbetering

Alleen beelden zoeken, is vaak nutteloos. BigBrother heeft de kennis in huis om al deze informatie om te zetten in inzichten die bedrijven direct houvast bieden voor verbetering. Zo kunnen concrete resultaten worden geboekt op terreinen als het voorkomen van diefstal (door klanten en personeel), het verhalen van schadeclaims, het verhogen van de kassa-aanslag, het besparen op de operationele kosten, maar ook het verbeteren van de klantervaring.

BigBrother maakte haar nieuwe identiteit bekend tijdens de Benelux Benzinedag op donderdag 6 februari in Ede. De Benzinedag wordt jaarlijks georganiseerd door BigBrother voor tankstation-ondernemers en andere professionals.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.