Lukoil Maastricht

Lukoil geeft fikse korting op brandstofprijzen

Lukoil Maastricht

Oliemaatschappij Lukoil geeft vanaf woensdag 18 september korting op haar brandstofprijzen. Van de adviesprijs van benzine, diesel en lpg gaat 14 tot 16 cent af. De actie loopt tot en met 9 oktober.

De Russische oliemaatschappij is vooral aanwezig in Limburg en ‘trakteert’ haar klanten op lage benzineprijzen in 28 vestigingen. In de 18 bemande Lukoil-locaties geldt een korting van 14 cent. Bij de tien onbemande Express-vestigingen loopt de korting op tot 16 cent of hoger.

Prijzen

De korting van 14 cent op de adviesprijs betekent dat de automobilist op de publicatiedatum van dit artikel 1,689 euro betaalt voor een liter euro95. Voor een liter diesel moeten de klanten 1,379 euro neertellen. Lpg komt met een korting van 14 cent uit op een literprijs van 0,689 euro. Lukoil wil zich positioneren als een prijsvechter, met de scherpste prijs in de buurt.

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Lukoil geeft fikse korting op brandstofprijzen | TankPro.nl
Lukoil Maastricht

Lukoil geeft fikse korting op brandstofprijzen

Oliemaatschappij Lukoil geeft vanaf woensdag 18 september korting op haar brandstofprijzen. Van de adviesprijs van benzine, diesel en lpg gaat 14 tot 16 cent af. De actie loopt tot en met 9 oktober.

De Russische oliemaatschappij is vooral aanwezig in Limburg en ‘trakteert’ haar klanten op lage benzineprijzen in 28 vestigingen. In de 18 bemande Lukoil-locaties geldt een korting van 14 cent. Bij de tien onbemande Express-vestigingen loopt de korting op tot 16 cent of hoger.

Prijzen

De korting van 14 cent op de adviesprijs betekent dat de automobilist op de publicatiedatum van dit artikel 1,689 euro betaalt voor een liter euro95. Voor een liter diesel moeten de klanten 1,379 euro neertellen. Lpg komt met een korting van 14 cent uit op een literprijs van 0,689 euro. Lukoil wil zich positioneren als een prijsvechter, met de scherpste prijs in de buurt.

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.