Lekkerland rolt formules Punto Panino en Piacetto verder uit

Lekkerland opende onlangs de twintigste Punto Panino-bakery bij het Shell-tankstation van ondernemerskoppel Eric en Marloes Tholen in Slagharen. Punto Panino is het Italiaans gestijlde verse broodjesconcept van Lekkerland en is voorzien van de laatste trends op gebied van smaak en uitstraling. Het concept is goed toepasbaar in tankstations. Lekkerland is de Punto Panino formule nu op hoog tempo aan het uitrollen.

Het concept wordt ondersteund met zaken als training en begeleiding, advies bij inrichting, assortiment, verpakking en een promotieprogramma. Punto Panino kenmerkt zich door complete ontzorging met veel vrijheden voor de ondernemer.

Ontmoetingsplaats

“Wij hebben heel bewust gekozen voor een grote bakery met veel zitgelegenheid”, zeggen Eric en Marloes Tholen, eigenaren van het tankstation aan de Coevorderweg. “Het moet een echte ontmoetingsplaats worden.” Het resultaat is een laagdrempelige, frisse en gezellige omgeving waar men zich even kan ontspannen met een lekker broodje en kop verse koffie. Of door de gratis Wi-Fi even kan werken.

Ulrich Knieling is directeur inkoop en trade marketing bij Lekkerland en legt uit: “Deze Punto Panino in Slagharen is een van de mooiste van Nederland. Samen met Piacetto, ons verse koffieconcept, is dit een complete on-the-go foodservice oplossing van Lekkerland, met heel veel ruimte voor eigen ondernemerschap. Daarnaast heeft het zoveel aantrekkingskracht op consumenten dat het de hele shopomzet ten goede komt.”

Eigen inbreng

Het ondernemerskoppel vervolgt: “We hebben al veel klanten teruggezien. Het zijn ook de lekkerste broodjes in de regio.” Vooral de ondersteuning door Lekkerland wordt door de eigenaren gewaardeerd: “Lekkerland wil er echt samen met ons een succes van maken en komt snel met oplossingen. Punto Panino is een compleet concept met een goed assortiment. Maar het belangrijkste is dat we veel ruimte hebben voor onze eigen inbreng.”

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.