Tankstation, AVIA, benzinepomp

AVIA Nederland levert voortaan BK-GAS op de lpg-tankstations

Tankstation, AVIA, benzinepomp

BK-GAS en AVIA Nederland hebben een samenwerkingsovereenkomst gesloten over de verkoop van autogas in Nederland. Tegenwoordig verkoopt AVIA op haar tankstations de LPG van BK-GAS. In Nederland telt de AVIA organisatie ruim 270 tankstations waarvan 65 locaties LPG aanbieden.

Wim Peels, manager van BK-GAS: ‘Wij zijn erg blij met de samenwerking met AVIA. Door de uitbreiding van ons netwerk, vergroten  we de beschikbaarheid van BK-autogas voor autogasrijders. Daarnaast is de gasvormige autobrandstofsector sterk in ontwikkeling en biedt deze volop kansen voor de toekomst. De samenwerking met AVIA Nederland is dan ook een logische stap.’

AVIA

Geert Kuipers, managing director van de Coöperatie AVIA Nederland U.A.: “AVIA streeft ernaar om haar klanten zo goed en efficiënt mogelijk te voorzien van brandstoffen. Dit met de grootst mogelijke waarborging van continuïteit, kwaliteit, zorg voor milieu en naleving van de meest actuele regelgeving. Na een gedegen oriëntatieronde is de conclusie dat BK-GAS hier het beste op aansluit. Wij zien dan ook mooie kansen om de beide ambities gezamenlijk vorm te geven.”

BK-GAS B.V. is de marktleider in de markt voor autogas. De activiteiten van BK-GAS bestaan o.a. uit: het leveren van autogas aan ruim 1.000 verkooppunten in de Benelux. BK-GAS is onderdeel van Argos Energies; de grootste, onafhankelijke speler (niet beursgenoteerd of staatsgelieerd) op de West-Europese olie- en energiemarkt.

Tankstations

AVIA bestaat uit meer dan 80 zelfstandige oliebedrijven in 14 West-Europese landen. Een netwerk van ongeveer 3000 tankstations in Europa is voorzien van de bekende AVIA vlag. AVIA is van oorsprong een Zwitserse organisatie met het Europese Hoofdkantoor in Zürich.

Auteur: Bart Pals

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.