CNG Net, aardgas, tankstation, groengas

CNG Net past tankinstallaties aan met start- en stopknop

CNG Net gaat de tankinstallaties aanpassen met een start- en stopknop. De aanpassing is bedoeld om de tankervaring van de klanten comfortabeler te laten verlopen. Dat heeft CNG Net bekend gemaakt. De aanpassingen worden uitgevoerd door Ballast Nedam.

Deze zomer zullen alle installaties aangepast worden, waarbij de huidige tankknop zal vervangen worden door een start- en stopknop. Het grote voordeel van de aanpassing is dat de tankknop niet langer ingedrukt hoeft te blijven tijdens het tanken.

Tankinstallatie

De klant hoeft straks eenmalig op de startknop te duwen bij de tankinstallatie, waarna het voertuig met brandstof zal worden gevuld. Wanneer de tank vol is, zal de installatie automatisch afslaan.

De stopknop kan echter ook gebruikt worden, bijvoorbeeld om het vullen eerder te onderbreken. CNG Net streeft er naar om alle installaties voor 15 augustus 2013 aangepast te hebben. CNG Net heeft in Nederland 55 aardgastankstations.

start-stop-knop, CNG Net, aardgas, tankinstallatie, vulpunt

Auteur: Steven Don

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.