MobielvulstationGroenGas

Mobiel groengas vulstation voor kleine vloot voertuigen

MobielvulstationGroenGas

Video Ballast Nedam IPM heeft op de vakbeurs Ecomobiel 2012 een primeur getoond. Het heeft een mobiel vulstation ( C5 Compact) ontwikkeld om aardgasvoertuigen op het eigen terrein van bedrijven te voorzien van gecomprimeerd aardgas of groengas. Het vulstation is geschikt om een kleine vloot voertuigen van aardgas te voorzien en kan gewoon op het aardgasnet worden aangesloten. Bekijk hieronder de video op TankProTV.

Plug and Play

De C5 Compact is een installatie van geringe omvang die op vrijwel elk terrein kan worden geplaatst. Een opslagbuffer met geïntegreerd vulsysteem zorgt ervoor dat voertuigen snel en volledig worden bevoorraad.

Het vulstation kan ‘plug and  play’ worden aangesloten. De installatie is modulair opgebouwd uit losse elementen. Dit maakt hem tijdens de exploitatiefase onderhoudsvriendelijk en eenvoudig aan te passen mocht de vloot voertuigen zich uitbreiden.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Redactie

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.