bp logo

Benzinedief met tankwagen steelt 7100 liter van tankstation.

bp logo

Het zal misschien de boeken ingaan als de grootste benzinediefstal ooit. In het Amerikaanse Indiana is het een benzinedief gelukt om in een keer 7100 liter benzine van een BP tankstation te stelen. De man gebruikte hiervoor een tankwagen en deed zich voor als een servicemedewerker.

De benzinedief reed de tankwagen voor het BP station en vertelde de baliemedewerker dat de tanks gecontroleerd dienden te worden. Eerder was er in een van de tanks een vervuiling aangetroffen. De brandstof moest hierdoor wel even worden overgepompt.

Akkoord

De nietsvermoedende manager ging hiermee akkoord waarna er uit een van de tanks 7100 liter benzine naar de tankwagen werd overgepompt. De zogenaamde vervuilde benzine zou later worden vervangen door nieuwe brandstof beloofde de ‘servicemedewerker’. Maar hij kwam nooit meer opdagen.

De strop voor het BP station is om en nabij de $ 8.500 dollar plus een geschonden imago, meldt de Chicago Tribune.

 

Auteur: Redactie

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Benzinedief met tankwagen steelt 7100 liter van tankstation. | TankPro.nl
bp logo

Benzinedief met tankwagen steelt 7100 liter van tankstation.

Het zal misschien de boeken ingaan als de grootste benzinediefstal ooit. In het Amerikaanse Indiana is het een benzinedief gelukt om in een keer 7100 liter benzine van een BP tankstation te stelen. De man gebruikte hiervoor een tankwagen en deed zich voor als een servicemedewerker.

De benzinedief reed de tankwagen voor het BP station en vertelde de baliemedewerker dat de tanks gecontroleerd dienden te worden. Eerder was er in een van de tanks een vervuiling aangetroffen. De brandstof moest hierdoor wel even worden overgepompt.

Akkoord

De nietsvermoedende manager ging hiermee akkoord waarna er uit een van de tanks 7100 liter benzine naar de tankwagen werd overgepompt. De zogenaamde vervuilde benzine zou later worden vervangen door nieuwe brandstof beloofde de ‘servicemedewerker’. Maar hij kwam nooit meer opdagen.

De strop voor het BP station is om en nabij de $ 8.500 dollar plus een geschonden imago, meldt de Chicago Tribune.

 

Auteur: Steven Don

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.