cng net, opening, velsen, tankstation, aardgas

CNG Net opent 50e groengastankstation in derde kwartaal

cng net, opening, velsen, tankstation, aardgas

CNG Net zal in het derde kwartaal van dit jaar het 50e openbare groengastankstation openen. Dat heeft moederbedrijf Ballast Nedam laten weten via de halfjaarcijfers over het eerste halfjaar van 2012.

Ballast Nedam is actief in de markt voor alternatieve brandstoffen via de dochterbedrijven CNG Net en LNG24. Het concern investeert in openbare netwerken van groengastankstations voor de particuliere markt en de transportmarkt.

Groengas

De tankstations voor de transportmarkt zijn gericht op LNG (Liquefied Natural Gas). CNG Net beschikt naast de, momenteel 47, openbare tankstations ook over zeven tanklocaties op maat. Deze zijn bestemd voor bijvoorbeeld vervoersbedrijven die op groengas rijden.

De groei van CNG Net verloopt gestaag. Alleen al in de laatste weken van de maand juni werden er drie CNG Net-stations geopend in achtereenvolgens Zwaag, Geldermalsen en Velsen.

CNG Net zorgt voor de bouw, het beheer en onderhoud van CNG tankstations en zorgt ook voor het vergunningstraject en de financiering van een CNG tankstation. Na opening biedt CNG Net ook ondersteuning in marketing en PR. CNG Net biedt daarmee een totaaloplossing.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Redactie

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.