Lekkerland behaalt ISO-certificering kwaliteit

Na een jaar van voorbereiding heeft Lekkerland Nederland een nieuwe stap gezet in de standaardisatie en kwaliteit van de dienstverlening. Met het ISO 9001-certificaat van Lloyd’s Register Quality Assurance laat Lekkerland zien dat het aan alle internationale eisen op gebied van kwaliteitsmanagement voldoet.

De ISO 9001 norm geeft de eisen weer voor een kwaliteitsmanagementsysteem die door een organisatie gebruikt kunnen worden om klanttevredenheid te verhogen. Door te voldoen aan de eisen van de klant en aan wet- en regelgeving. Bij Lekkerland maakt de ISO 9001-certificering samen met HACCP onderdeel uit van het Europese Integrale Management Systeem (IMS).

“Het bezit van dit ISO 9001-certificaat is het bewijs voor onszelf, maar ook voor onze klanten en leveranciers, dat Lekkerland een partner-in-business is waar de klant centraal staat en waar kwaliteit hoog in het vaandel staat”, aldus Gerard de Vries, Algemeen Directeur van Lekkerland Nederland.

Distributie

Lekkerland geldt in Nederland als “The Convenience Company” bij uitstek. Lekkerland Nederland B.V. voert een zeer breed assortiment food- en nonfood artikelen, waarbij convenience centraal staat. Daarnaast geldt Lekkerland als toonaangevende groothandel in tabak en zoetwaren.

Lekkerland beschikt over een fijnmazig en professioneel distributienetwerk dat garant staat voor snelle en correcte leveringen aan haar 10.000 klanten. Lekkerland Nederland maakt onderdeel uit van het Duitse Lekkerland, met vestigingen in 9 Europese landen en een omzet in 2011 van 12,3 miljard euro.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Redactie

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.