bp

Shell Beesd (A2) wordt BP Lingehorst

Deze week vindt de heropening plaats van het voormalige Shell tankstation aan de A2 ter hoogte van Beesd dat voortaan onder de BP vlag zal opereren.  Bij BP tankstation Lingehorst kan zeven dagen per week, 24 uur per dag worden getankt. Het station heeft 13 pompeilanden, waarvan drie speciaal voor het vrachtverkeer.

Het station beschikt over een Wild Bean Café, dat een breed assortiment aan verse broodjes biedt. Het Wild Bean Café is in het weekend geopend van 09.00 tot 17.00 uur en op de andere dagen van 06.00 tot 18.00 uur.

Boodschappen

De consument kan bij het station ook terecht voor onder meer frisdranken, kant-en-klare maaltijden en de dagelijkse boodschappen. Uiteraard ontbreken ook de auto accessoires en onderhoudsartikelen niet. Het station heeft een zeer ruime parkeergelegenheid.

Toiletten

Het station beschikt over de nieuwe “five-star” toiletten van BP. Deze toiletruimten zijn uitgerust met professionele apparatuur, zoals turbodrogers voor het drogen van de handen, en er is extra aandacht besteed aan de verzorging en uitstraling.

Bezoekers van deze toiletten betalen € 0,50, in ruil waarvoor zij een tegoedbon voor hetzelfde bedrag ontvangen dat (meteen of op een later tijdstip) ingewisseld kan worden bij het afrekenen. Dit geldt voor zowel het Wild Bean Caf

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Redactie

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.