tango druk

Topdrukte bij Tango door kortingen van 15 cent per liter

Prijsvechter Tango gaat door met de landelijke kortingsacties die zijn ingesteld nadat de benzineprijs deze maand een recordhoogte heeft gehaald van 1,80 euro. Tango geeft nu elke donderdag in maart en april op 119 tankstations tot 15 cent korting op één liter benzine. De acties hebben deze maand al geleid tot de drukste dagen ooit bij Tango.

Tango zit met de acties net één of twee cent hoger dan concurrent TinQ die ook fikse kortingen op de adviesprijs geeft.

Besparing

Tango manager Kirsten Lok: “Wie iedere donderdag in maart en april zijn tank vol gooit bij Tango bespaart tot 67,50 euro. Een flinke besparing waarbij de klant dezelfde kwaliteit brandstof krijgt als bij de dure bemande tankstations. Onze brandstof komt namelijk uit dezelfde brandstofdepots.”

Drukste zaterdag

Op 11 februari organiseerde Tango de eerste kortingsactie naar aanleiding van de extreem hoge benzineprijs. De actie zorgde voor de drukste zaterdag ooit bij Tango. Lok: “We hebben die zaterdag nog meer klanten aan de pomp gehad dan tijdens onze actie in 2010.” Destijds konden automobilisten tanken voor de prijs van tien jaar geleden.

Auteur: Redactie

10 reacties op “Topdrukte bij Tango door kortingen van 15 cent per liter”

danny|28.02.12|21:53

Waarom geen vaste belasting op de benzine zoals landen om ons heen dan stijgt het niet zo hard.
nu hebben we belasting over de accijns, he gek kan het.
Kijk op mijn hyves , Verlaging van de accijns op benzine & diesel (Hyve) en word ook lid.
Tango ga zo door tegen de grote jongens.

Jannes|01.03.12|11:31

Tango = Q8, dus zelf ook gewoon een van die grote jongens. :)

En brandstof halen uit dezelfde depots? Leuk marketingverhaal, maar wel uit andere tanks en dus gewoon handelskwaliteit bij de prijsvechters. Dat is echt wel wat anders dan bijv. de FuelSave van Shell.

Frans|01.03.12|11:36

Ik kan denk ik niet zo goed rekenen hoor, maar om €. 67.50 te besparen met 15 cent korting moet je 450 liter ! tanken. En er wordt niet op alle stations op donderdag 15 cent korting gegeven.
Het zou goed zijn als dit bericht aangepast wordt.

Richard|01.03.12|11:54

Het komt echt allemaal uit dezelfde depots, ga maar eens een kijkje nemen bij de raffinaderijen!
Staan ze allemaal uit hetzelfde vat te laden, wellicht alleen de duurdere brandstoffen zijn anders, door toevoegingen. Maar hetgeen je daarmee bespaart omdat hij zuiniger zou zijn is minder dan de prijs die je voor normaal ongelood betaald. Dus alle marketing betreft fuelsave etc. dat is pas onzin.

Sjakie|01.03.12|11:54

Tja, gooi er maar rottige benzine in, krijg je straks dubbel terug bij de rekening van de garage.
Maar ja, als je denkt wat te verdienen

Richard|01.03.12|14:06

@sjakie:
Noem eens voorbeelden van die kosten dan, werk zelf in de garage en wij zien geen verschil in mensen die met ‘goedkope en dure’ benzine rijden. Het is je eigen keus en ik kies (al ruim 10 jaar) voor goedkope rottige benzine om meer geld over te houden. Deze ben ik in de garage ook nog niet extra kwijt geweest.

frits sannen|01.03.12|17:14

waarom niet gewoon super E 10 zoals in duitsland 151 euro cent!!!!

frits sannen|01.03.12|17:16

gewoon super E10 als in duitsland 151 euro cent per L.

Pieter|13.03.12|21:54

E 10 is prima maar laat je even informeren bij de garage anders sta je straks met een kapotte motor. Eigenlijk zouden we allemaal een week moeten snipperen en de auto massaal laten staan. Moet je dan eens zien wat er in Rotterdam gebeurt! Dan kunnen ze Kok wel wegkijken. Die heeft zich overigens mooi ingekocht bij die firma met ‘ons’ kwartje.
En nu mogen we bezuinigen en ons op de borst gaan kloppen dat wij weer het duurste land zijn met de benzine prijzen. Ze helpen hier alles aan gort.

Marcel de Jong|22.03.12|12:12

Dat er verschillende tankauto’s komen laden bij de depots klopt. Maar….
langs de kant staan kleine tanks met additieven van verschillende grote merken.
Wat de vrachtwagens laden is het basisproduct en alleen bij de grote merken worden er additieven aan de brandstof toegevoegd. Additieven waarna veel onderzoek naar is gedaan en dus veel geld aan uitgegeven is. De Euro van Tango is dus echt niet hetzelfde als de Euro van BV. Shell!!

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.