AVIA bouwt duurzaam tankstation

Löwik Bouw- en Betonbedrijf realiseert voor AVIA Marees een tankstation in Den Oever. Dit duurzame tankstation wordt gebouwd nabij de Afsluitdijk en de A7 afrit Den Oever, op het bedrijventerrein tussen de N99 en de Havenweg. 

Het tankstation, ontworpen door Knevel Architecten, bestaat uit een tankeiland met benzinepompen en een shopgebouw. De nadruk zal, naast het verkopen van de reguliere brandstoffen, worden gelegd op de verkoop van schonere alternatieve brandstoffen en toevoegingen.

Multifunctioneel

In het shopgebouw, bestaande uit 2 verdiepingen, bevindt zich op de begane grond de shop van het tankstation en een multifunctionele bedrijfsruimte. Op de 1e verdieping, die door middel van een vide in contact staat met de begane grond, bevindt zich eveneens een multifunctionele ruimte.

Duurzaam

Het gebouw wordt uitgevoerd met een volledig massief houten draagconstructie en geïsoleerd met zo veel mogelijk natuurlijke en recyclebare materialen. Daarnaast wordt de gevel bekleed met een houtsoort die duurzaam is gekweekt en het FSC-certificaat draagt. Door de toepassing van duurzame installaties is het gebouw volledig CO2 neutraal.

Onderwerpen: ,

Auteur: Steven Don

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

AVIA bouwt duurzaam tankstation | TankPro.nl

AVIA bouwt duurzaam tankstation

Löwik Bouw- en Betonbedrijf realiseert voor AVIA Marees een tankstation in Den Oever. Dit duurzame tankstation wordt gebouwd nabij de Afsluitdijk en de A7 afrit Den Oever, op het bedrijventerrein tussen de N99 en de Havenweg. 

Het tankstation, ontworpen door Knevel Architecten, bestaat uit een tankeiland met benzinepompen en een shopgebouw. De nadruk zal, naast het verkopen van de reguliere brandstoffen, worden gelegd op de verkoop van schonere alternatieve brandstoffen en toevoegingen.

Multifunctioneel

In het shopgebouw, bestaande uit 2 verdiepingen, bevindt zich op de begane grond de shop van het tankstation en een multifunctionele bedrijfsruimte. Op de 1e verdieping, die door middel van een vide in contact staat met de begane grond, bevindt zich eveneens een multifunctionele ruimte.

Duurzaam

Het gebouw wordt uitgevoerd met een volledig massief houten draagconstructie en geïsoleerd met zo veel mogelijk natuurlijke en recyclebare materialen. Daarnaast wordt de gevel bekleed met een houtsoort die duurzaam is gekweekt en het FSC-certificaat draagt. Door de toepassing van duurzame installaties is het gebouw volledig CO2 neutraal.

Onderwerpen: ,

Auteur: Steven Don

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.