ruwe olie, olieprijs, olieconsument, olievoorraad

Geen oliestop Iran vanwege ‘koude weer’

UPDATE- Iran heeft naar eigen zeggen geen olieboycot ingesteld voor zes Europese landen waaronder Nederland. Dit op basis van ‘humanitaire overwegingen’ laat een woordvoerder van Iraanse ministerie van Olie weten.

Het bericht volgt op een bekendmaking eerder op woensdag van staatszender Presstv dat Iran de oliekraan richting de zes landen zou hebben dichtgedraaid. Door de bekendmaking steeg de prijs van een vat olie naar ruim 138 dollar.

Koud

Volgens de de olieminister van Iran zou een olieboycot tijdens het het koude weer in Europa humanitair niet te zijn verantwoorden.”Uit humanitaire overwegingen en het koude weer op dat continent is een boycot nu niet aan de orde.”

Onderwerpen: , ,

Auteur: Redactie

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Geen oliestop Iran vanwege ‘koude weer’ | TankPro.nl
ruwe olie, olieprijs, olieconsument, olievoorraad

Geen oliestop Iran vanwege ‘koude weer’

UPDATE- Iran heeft naar eigen zeggen geen olieboycot ingesteld voor zes Europese landen waaronder Nederland. Dit op basis van ‘humanitaire overwegingen’ laat een woordvoerder van Iraanse ministerie van Olie weten.

Het bericht volgt op een bekendmaking eerder op woensdag van staatszender Presstv dat Iran de oliekraan richting de zes landen zou hebben dichtgedraaid. Door de bekendmaking steeg de prijs van een vat olie naar ruim 138 dollar.

Koud

Volgens de de olieminister van Iran zou een olieboycot tijdens het het koude weer in Europa humanitair niet te zijn verantwoorden.”Uit humanitaire overwegingen en het koude weer op dat continent is een boycot nu niet aan de orde.”

Onderwerpen: , ,

Auteur: Steven Don

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.