Tweede aardgastankstation Rotterdam geopend

In Rotterdam kan nu op twee locaties aardgas worden getankt. CNG Net realiseerde een tweede tankstation aan de Colosseumweg 470 onder de luifel van Argos. De openingstijden van dit station zijn: maandag t/m zaterdag van 6:00 tot 22:00 uur en zondag van 10:00 tot 20:00 uur.

De roep om een tweede tankstation op aardgas kwam vooral van de Rotterdamse Mobiliteit Centrale die vorig jaar 100 taxibussen op aardgas aanschafte. Met het tweede tankstation op aardgas hoeven chauffeurs nu minder kilometers te maken om te tanken.

Groei

Het eerste aardgastankstation in Rotterdam aan de Airportbaan 25 is al geruime tijd open en heeft steeds meer klanten mogen verwelkomen. In deze groeiende markt, groeit ook het aantal tankstations.

Buiten de openingstijden van het nieuwe tankstation kan aardgas worden getankt bij het aardgastankstation van CNG Net aan de Airportbaan 25.

Nijmegen

Ook in Nijmegen heeft CNG Net een tweede aardgastankstation gepend. Ditmaal een openbaar toegankelijk station aan de Industrieweg 107. In 2009 werd ijn Nijmegen het eerste aardgas tankstation geopend voor 85 stadsbussen. Volgens CNG Net heeft is hierdoor de uitstoot van vervuilende gassen in het centrum van de stad met 10 procent gedaald.

Lees ook: 100 Aardgasbussen zorgen voor extra vulpunten Rotterdam

Onderwerpen: , , ,

Auteur: Steven Don

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.