Total Bodegraven A12 verkoopt beste snacks

De ANWB heeft bij acht tankstations verspreid door het land de snacks getest. Total-tankstation Bodegraven aan de A12 is als beste uit de bus gekomen. Over het algemeen kan worden gesteld dat van de verschillende snacks de frikandel vrijwel overal even goed smaakt. In de kwaliteit van de ballen gehakt en de saucijzenbroodjes blijkt nogal eens verschil te zijn .

De jury was over de snacks bij Total eensluidend: “De gehaktbal zag eruit en smaakte als een gehaktbal, het saucijzenbroodje was goed afgebakken en krokant en de frikandel was goed van smaak.’ Het gemiddelde cijfer voor tankstation Bodegraven is een 7,2.

Structuur

Nummer twee is het Q8-tankstation De Vundelaar langs A1, met het gemiddelde rapportcijfer 7. ‘De gehaktbal is een echte, goed gekruid en stevige structuur. Het deeg van het saucijzenbroodje smaakte naar boter en was goed afgebakken. De frikandel was wat taai, maar de smaak was redelijk.’

Peper

Op de derde plek eindigt Shell-tankstation Den Ruijgenhoek Oost met een 6 als gemiddelde rapportcijfer. ‘De gehaktbal zag er lekker uit, maar de smaak ging na een paar happen tegenstaan. De vulling van het saucijzenbroodje was redelijk lekker, maar wel droog, net als de korst. De frikandel was niet erg bijzonder en er zat te veel peper in.’

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Redactie

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.