politie overval tankstation

Medewerker tankstation jaagt overvallers shop uit

Een medewerker van een tankstation aan de Keurmeesterstraat in het Limburgse Belfort heeft zaterdagavond twee overvallers uit zijn tankshop weten te verwijderen. De man wilde, ondanks dat hij werd bedreigd met een (nep)wapen, de twee met een ijzeren staaf te lijf gaan waarop de overvallers het hazenpad kozen. 

Hoewel een vuurwapen op hem werd gericht ondernam de tankstationbediende gelijk actie. De overvallers kwamen rond half acht zaterdagavond binnen, legden een plastic zak op de toonbank en eisten geld. Hierop greep de medewerker naar een ijzeren staaf en bestormde het tweetal.

Verbouwereerd

Het duo was blijkbaar zo verbouwereerd dat het onmiddellijk de vlucht nam.  De politie deed direct na aankomst nog een poging het tweetal, dat met een scooter het hazenpad koos, te achterhalen, maar zonder succes.

Nepwapen

Na afloop verklaarde de medewerker aan de politie dat hij meteen had gezien dat het wapen dat de overvallers op hem richtten , nep was. Daardoor vond hij zijn optreden ook niet ondoordracht

De politie acht de kans aanzienlijk dat de overvallers alsnog worden opgepakt. De bewakingscamera’s van het tankstation hebben de complete overval en de vlucht opgenomen.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Redactie

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.