Shell-tankstation Tausch in Drunen bang voor faillissement

Pascal Tausch, eigenaar van het Shell-tankstation aan de Spoorlaan in Drunen, langs de A59, verwacht dat hij een faillissement tegemoet gaat als de gemeente haar plannen doorzet om twee op- en afritten te verplaatsen. Tausch zal als een schadeclaim van miljoenen indienen bij de gemeente Drunen als de plannen daadwerkelijk worden doorgezet.

De pomphouder voelt zichzelf slachtoffer van onnavolgbaar beleid van de gemeente Drunen.”Het heeft ons 15 jaar geduurd voordat we op deze locatie aan de Spoorlaan  aan de slag konden. Toen was er nog geen sprake van het verleggen van opritten naar de A59. Driekwart van onze klanten komt van de snelweg of gaan er naartoe. Als we die kwijt zijn kunnen we net zo goed stoppen.”

Miljoenenclaim

Tausch is extra in zijn kuif geschoten omdat de uitbater van een Texaco tankstation even verderop bij de nieuwe af- en opritten een station mag bouwen. “Tja, dan gaat voor ons helemaal het licht uit.” De ondernemer zal als de plannen doorgaan, en daar heeft het alle schijn van, een miljoenenclaim wegleggen bij de gemeente.

“ik heb begrepen dat de gemeente zich hiervoor niet verantwoordelijk voelt omdat het hier rijkswegen betreft.  Zij wijzen Rijkswaterstaat aan. Maar Rijkswaterstaat speelt de bal weer terug naar de gemeente omdat zij met de herinrichtingsplannen zijn gekomen. Hoe dan ook, één van de partijen zal hiervoor moeten opdraaien.”

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Redactie

1 reactie op “Shell-tankstation Tausch in Drunen bang voor faillissement”

pt|29.12.11|06:32

toch weer jammer dat sommige mensen niet weten wat destijds besproken is en dan toch mee willen praten , ik ben benieuwd als ze jou huis en baan afnemen wat dan je reactie is .
ook beetje laag dat je zo’n reactie stuurt zonder je eigen naam te dureven vermelden .
ik hoop voor jou dat je zelf nooit in zo’n situatie komt .

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.