Nieuw BP tankstation in Ridderkerk

Aan de A15 bij Ridderkerk is het nieuwste BP tankstation officieel geopend. Er kan zeven dagen per week, 24 uur per dag worden getankt. Het station beschikt over zes pompeilanden met in totaal elf opstelplaatsen waar de gebruikelijke brandstoffen worden aangeboden. Bovendien is BP Ridderkerk uitgerust met een aantal “high speed” dieselpompen voor het vrachtverkeer.

Het station beschikt over een Wild Bean Café dat in het weekend geopend is van 09.00 tot 17.00 uur en op de andere dagen van 06.00 tot 18.00 uur .De consument kan bij het station ook terecht voor onder meer frisdranken, kant-en-klare maaltijden en de dagelijkse boodschappen. Het station beschikt over de nieuwe “five-star” toiletten van BP.

Toiletten

Deze toiletruimten zijn uitgerust met professionele apparatuur, zoals turbodrogers voor het drogen van de handen, en er is extra aandacht besteed aan de verzorging en uitstraling.

Bezoekers van deze toiletten betalen € 0,50, in ruil waarvoor zij een tegoedbon voor hetzelfde bedrag ontvangen dat (meteen of op een later tijdstip) ingewisseld kan worden bij het afrekenen. Dit geldt voor zowel het Wild Bean Café als artikelen uit de shop.

Auteur: Steven Don

1 reactie op “Nieuw BP tankstation in Ridderkerk”

viegen|15.12.11|14:09

goededag ik wou vragen of jullie een oplader van een macklicht hebben gevonden met het schoonmaken van de shop met de opening ben hem kwijt heb hem het laast bij jullie gebruikt met de beveiliging van de pomp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.