Benzinedief rijdt in op politiewagen

Een benzinedief is zaterdagochtend na een wilde achtervolging over de A15 en de A29 in Westmaas aangehouden. De 29-jarige bestuurder bleek onder invloed van drugs en reed in een gestolen wagen. Hij probeerde weg te komen door vol op een achtervolgende politieauto in te rijden.

De man was zaterdagochtend bij het tankstation Portland aan de A15 bij Rhoon na het tanken weggereden zonder te betalen. De politieauto achtervolgde de auto over de A15 en A29. De benzinedief negeerde de stoptekens.

Inrijden

Bij Klaaswaal verliet de man de snelweg, en kwam uiteindelijk op een industrieterrein in de gemeente Westmaas terecht. De achtervolgende politieauto reed achter hem aan. De man probeerde vervolgens weg te komen door op de politieauto in te rijden.

Drugs

Hij kon desalniettemin worden aangehouden. De 29-jarige man uit Roosendaal bleek onder invloed van drugs te zijn. Ook was de auto waarin hij reed die nacht in Roosendaal gestolen. Een van de politiemensen raakte lichtgewond en is ter plaatse door ambulancepersoneel behandeld. De politieauto raakte zwaar beschadigd.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Redactie

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.