TinQ verstevigt koppositie met 7 nieuwe tankstations

In de markt van onbemande tankstations blijft TinQ maar groeien. De afgelopen maanden zijn er 7 nieuwe locaties bijgekomen. Daarmee is het totaal aantal TinQ tankstations uitgekomen op 281. Hiermee is TinQ marktleider in Nederland, gevolgd door Tango met 139 tankstations.

Het landschap voor tankstations is in een snel tempo aan het veranderen. Van de 4200 tankstations die Nederland telt zijn er meer dan 1200 onbemand en dat aantal is alleen maar groeiende. Het goedkope tanken zonder franje wint meer en meer terrein.

Shell

TinQ is in 2001 door Shell op de markt gezet. De eerste stations werden geopend in Boekel en Zaltbommel. In 2004 is TinQ overgenomen door Gulf, waarbij er 22 stations werden overgedragen aan Shell. Shell ging toen door met Shell Express. Op 13 september 2006 werd het honderdste TinQ-tankstation in Nederland geopend. In april 2008 vierde TinQ met een grote landelijk media/reclame-campagne de mijlpaal met de opening van het 150e tankstation.

Inmiddels is de prijsvechter uitgegroeid naar bijna 300 tankstations verdeeld over het hele land.

Overstag

Aanvankelijk had de automobilist enige argwaan tegen het onbemand tanken, maar ging uiteindelijk door de fikse kortingen en acties massaal overstag. Met haar brandstofprijzen zit TinQ tussen de 6 en 12 cent onder de adviesprijs. De korting varieert per brandstof en per pompstation. De nieuwe locaties zijn in Ruurlo, Wageningen, Hem, Den Haag, Assendelft, Nijverdal en Moordrecht.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Redactie

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

TinQ verstevigt koppositie met 7 nieuwe tankstations | TankPro.nl

TinQ verstevigt koppositie met 7 nieuwe tankstations

In de markt van onbemande tankstations blijft TinQ maar groeien. De afgelopen maanden zijn er 7 nieuwe locaties bijgekomen. Daarmee is het totaal aantal TinQ tankstations uitgekomen op 281. Hiermee is TinQ marktleider in Nederland, gevolgd door Tango met 139 tankstations.

Het landschap voor tankstations is in een snel tempo aan het veranderen. Van de 4200 tankstations die Nederland telt zijn er meer dan 1200 onbemand en dat aantal is alleen maar groeiende. Het goedkope tanken zonder franje wint meer en meer terrein.

Shell

TinQ is in 2001 door Shell op de markt gezet. De eerste stations werden geopend in Boekel en Zaltbommel. In 2004 is TinQ overgenomen door Gulf, waarbij er 22 stations werden overgedragen aan Shell. Shell ging toen door met Shell Express. Op 13 september 2006 werd het honderdste TinQ-tankstation in Nederland geopend. In april 2008 vierde TinQ met een grote landelijk media/reclame-campagne de mijlpaal met de opening van het 150e tankstation.

Inmiddels is de prijsvechter uitgegroeid naar bijna 300 tankstations verdeeld over het hele land.

Overstag

Aanvankelijk had de automobilist enige argwaan tegen het onbemand tanken, maar ging uiteindelijk door de fikse kortingen en acties massaal overstag. Met haar brandstofprijzen zit TinQ tussen de 6 en 12 cent onder de adviesprijs. De korting varieert per brandstof en per pompstation. De nieuwe locaties zijn in Ruurlo, Wageningen, Hem, Den Haag, Assendelft, Nijverdal en Moordrecht.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Redactie

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.