Tankstationverzekeraar Van Ginkel & Co wordt Meeús

Verzekeraar voor de tankstationbranche Van Ginkel & Co gaat voortaan verder onder de vlag van Meeús verzekeringen. Met de samenvoeging wil Van Ginkel & Co de klant nog beter en uitgebreider van dienst zijn. Van Ginkel & Co is de grootste verzekeraar binnen de tankstationbranche. Beide bedrijven maakten al onderdeel uit van de Unirobe Meeús Groep.

Meeús is in Nederland een van de grotere adviesorganisaties op het gebied van verzekeringen, risicomanagement, pensioenen en hypoyheken. Het bedrijf telt 40 kantoren verspreid door het land en is daardoor regionaal en lokaal betrokken bij de klant.

Niveau

Directeur Simon Heykoop van Van Ginkel & Co ziet grote voordelen in de samenvoeging van de twee partijen: “Hiermee is onze continuïteit gewaarborgd. Bovendien kunnen we onze producten op een hoog niveau houden en tegen een aantrekkelijke prijs blijven aanbieden.”

“Een ander groot voordeel is dat we nu op 40 locaties in het land zijn te bereiken. Dus ook echt lokaal aanwezig zijn. Het kenniscentrum wat de tankstationbranche betreft, blijft in Rotterdam gevestigd alleen nu onder de naam Meeús.”  Bovendien zullen klanten uit de tankstationbranche te maken blijven houden met dezelfde contactpersonen.

Ook telefoonnummers en bankrekeningnummers blijven hetzelfde als voorheen. Alle post en e-mail-verkeer zal nu voortaan onder de noemer Meeús worden verzonden. De samenvoeging is 7 november ingegaan.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Redactie

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.