veertig-wagens-met CNG-tank

Groen gas-vulstation CNG Net genomineerd voor innovatie-prijs

Het groen gas-vulstation van contractvervoerder BIOS-groep in Haarlem is genomineerd voor de Taxi Innovatie prijs 2011. Aan het vulstation worden ’s nachts 40 taxibussen gekoppeld. Het is aangelegd door Ballast Nedam en wordt geëxploiteerd door CNG Net.

Het groen gas-vulstation van BIOS-groep is een toepassing van groengas voor contractvervoer. Op dit moment in gebruik in de regio Zuid-Kennemerland. De BIOS vestiging in Haarlem  verzorgt sinds 1 januari 2011 het contract voor aanvullend openbaar vervoer in de regio Zuid-Kennemerland vanaf de locatie Oude Weg in Haarlem.

Europa

Deze groen gas installatie van CNG Net, is de eerste in Nederland en in Europa de eerste die zich op deze vervoersgroep richt. Alle auto’s kunnen ’s nachts worden aangekoppeld en afgetankt zonder verlies van productieve tijd van de chauffeurs en zonder tijdsverlies aan de pomp.

Prijs

De twee andere genomineerden voor de Innovatieprijs zijn DirectDispatch van TaxiD en Prestige Greencab. De winnaar wordt tijdens de TAXI Expo 2011 op 2 en 3 december in de RAI bekend gemaakt.

Auteur: Steven Don

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Groen gas-vulstation CNG Net genomineerd voor innovatie-prijs | TankPro.nl
veertig-wagens-met CNG-tank

Groen gas-vulstation CNG Net genomineerd voor innovatie-prijs

Het groen gas-vulstation van contractvervoerder BIOS-groep in Haarlem is genomineerd voor de Taxi Innovatie prijs 2011. Aan het vulstation worden ’s nachts 40 taxibussen gekoppeld. Het is aangelegd door Ballast Nedam en wordt geëxploiteerd door CNG Net.

Het groen gas-vulstation van BIOS-groep is een toepassing van groengas voor contractvervoer. Op dit moment in gebruik in de regio Zuid-Kennemerland. De BIOS vestiging in Haarlem  verzorgt sinds 1 januari 2011 het contract voor aanvullend openbaar vervoer in de regio Zuid-Kennemerland vanaf de locatie Oude Weg in Haarlem.

Europa

Deze groen gas installatie van CNG Net, is de eerste in Nederland en in Europa de eerste die zich op deze vervoersgroep richt. Alle auto’s kunnen ’s nachts worden aangekoppeld en afgetankt zonder verlies van productieve tijd van de chauffeurs en zonder tijdsverlies aan de pomp.

Prijs

De twee andere genomineerden voor de Innovatieprijs zijn DirectDispatch van TaxiD en Prestige Greencab. De winnaar wordt tijdens de TAXI Expo 2011 op 2 en 3 december in de RAI bekend gemaakt.

Auteur: Steven Don

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.