Shell vestigt ‘wereldrecord’ met cursus zuinig rijden

Oliemaatschappij Shell heeft het Guiness Book of Records gehaald met de grootste internationale cursus Zuinig Rijden ooit. De cursus werd afgelopen weekend in 10 steden in Europa en Azië tegelijk gehouden. 3243 Automobilisten leerden hoe zij brandstof kunnen besparen.

De recordpoging werd door Shell georganiseerd in het kader van het internationale Shell FuelSave-programma.  Dat is gericht op het geven van voorlichting en tips om iedereen bewust te maken van brandstofbesparing door zuiniger te rijden.

Kever Club

Shell-expert Gerard Fiolet: “Het is fantastisch om te zien dat zoveel mensen bij elkaar komen om een wereldrecord te vestigen. We weten dat automobilisten naar manieren zoeken om hun kosten te verlagen. Dat is al snel te bereiken als je je rijstijl een beetje aanpast en de juiste brandstof kiest.”

In Nederland namen 197 automobilisten deel aan de cursus. Na afloop van de geslaagde recordpoging reden meer dan 100 leden van de Kever club van Vliegveld Valkenburg naar Katwijk.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Redactie

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Shell vestigt ‘wereldrecord’ met cursus zuinig rijden | TankPro.nl

Shell vestigt ‘wereldrecord’ met cursus zuinig rijden

Oliemaatschappij Shell heeft het Guiness Book of Records gehaald met de grootste internationale cursus Zuinig Rijden ooit. De cursus werd afgelopen weekend in 10 steden in Europa en Azië tegelijk gehouden. 3243 Automobilisten leerden hoe zij brandstof kunnen besparen.

De recordpoging werd door Shell georganiseerd in het kader van het internationale Shell FuelSave-programma.  Dat is gericht op het geven van voorlichting en tips om iedereen bewust te maken van brandstofbesparing door zuiniger te rijden.

Kever Club

Shell-expert Gerard Fiolet: “Het is fantastisch om te zien dat zoveel mensen bij elkaar komen om een wereldrecord te vestigen. We weten dat automobilisten naar manieren zoeken om hun kosten te verlagen. Dat is al snel te bereiken als je je rijstijl een beetje aanpast en de juiste brandstof kiest.”

In Nederland namen 197 automobilisten deel aan de cursus. Na afloop van de geslaagde recordpoging reden meer dan 100 leden van de Kever club van Vliegveld Valkenburg naar Katwijk.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Redactie

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.