Stern Groep stoot laatste tankstations af

Automotive groep Stern N.V. is de laatste ronde ingegaan wat betreft het afstoten van in totaal 25 tankstations. Op 14 november gaat de Shell-locatie aan de Koperstraat 14 over in handen van exploitant Lansingh. Het tankstation wordt in onbemande vorm voortgezet.

Stern Groep heeft de exploitatie van tankstations, die meestal met acquisities van autobedrijven zijn verworven, nooit als een strategisch bedrijfsonderdeel gezien. Enkele jaren geleden is besloten dat er geleidelijke verkoop dan wel verhuur zal gaan plaatsvinden. Dat proces is thans vrijwel afgerond met de overdracht een van de laatste van de oorspronkelijk circa 25 tankstations.

Auto Maas

Aan Auto Maas Tankstations werden eerder 7 tankstations langlopend verhuurd. Het betreft de stations te Gorinchem, Sliedrecht, Hilversum, Zaandam, Capelle a/d IJssel, Boxtel en Heeze. Al het betrokken personeel is daarbij door  Auto Maas in dienst genomen. Auto Maas is een onafhankelijk exploitatiebedrijf met 13 tankstations verspreid over Noord-Brabant, Utrecht en Zuid-Holland.

Fusie

Nu het programma van overdracht van de tankstations is afgerond, zal SternEnergy juridisch worden gefuseerd met Stern Beheer. De langlopend verhuurde tankstations worden voortaan beschouwd als onderdeel van de vastgoed portefeuille van Stern Groep

Auteur: Steven Don

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Stern Groep stoot laatste tankstations af | TankPro.nl

Stern Groep stoot laatste tankstations af

Automotive groep Stern N.V. is de laatste ronde ingegaan wat betreft het afstoten van in totaal 25 tankstations. Op 14 november gaat de Shell-locatie aan de Koperstraat 14 over in handen van exploitant Lansingh. Het tankstation wordt in onbemande vorm voortgezet.

Stern Groep heeft de exploitatie van tankstations, die meestal met acquisities van autobedrijven zijn verworven, nooit als een strategisch bedrijfsonderdeel gezien. Enkele jaren geleden is besloten dat er geleidelijke verkoop dan wel verhuur zal gaan plaatsvinden. Dat proces is thans vrijwel afgerond met de overdracht een van de laatste van de oorspronkelijk circa 25 tankstations.

Auto Maas

Aan Auto Maas Tankstations werden eerder 7 tankstations langlopend verhuurd. Het betreft de stations te Gorinchem, Sliedrecht, Hilversum, Zaandam, Capelle a/d IJssel, Boxtel en Heeze. Al het betrokken personeel is daarbij door  Auto Maas in dienst genomen. Auto Maas is een onafhankelijk exploitatiebedrijf met 13 tankstations verspreid over Noord-Brabant, Utrecht en Zuid-Holland.

Fusie

Nu het programma van overdracht van de tankstations is afgerond, zal SternEnergy juridisch worden gefuseerd met Stern Beheer. De langlopend verhuurde tankstations worden voortaan beschouwd als onderdeel van de vastgoed portefeuille van Stern Groep

Auteur: Steven Don

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.