Energy Future moet mensen aan het denken zetten

Shell wil met het Energy Future-concept mensen aan het denken zetten over de toekomst van energie. Daartoe heeft de oliemaatschappij verschillende informatieve videofilms gemaakt en gaat het aan diverse congressen en beurzen deelnemen.

Volgens Shell is in een snel veranderende energiemarkt bij de consument een sterke behoefte aan informatie. Met het Energy Future programma wil Shell hierop inspringen.

Onduidelijkheid

President-directeur Dick Benschop van Shell: “Bij het Nederlandse publiek blijkt zorg en onduidelijkheid te bestaan over de toekomst van onze energie. Daarom heeft Shell het programma zo ontwikkeld dat het voor iedereen toegankelijk is, inspireert en open staat voor visies. Ook de visies van andere partijen.”

“Met onder andere informatieve films willen we bereiken dat de kijker denkt: vandaag heb ik iets nieuws gehoord en dat zet mij aan het denken over energie.”

Congressen

Dit najaar zal het Energy Future programma ook Energy Future Circles organiseren op diverse congressen en beurzen. Tijdens deze Circles met diverse experts, van innovatieve ondernemers tot wetenschappers, staat de energietoekomst centraal. “Dit omdat we geloven dat we alle energieoplossingen en -besparingen nodig hebben om aan de toenemende vraag naar energie te voldoen”,aldus Benschop.

Auteur: Steven Don

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Energy Future moet mensen aan het denken zetten | TankPro.nl

Energy Future moet mensen aan het denken zetten

Shell wil met het Energy Future-concept mensen aan het denken zetten over de toekomst van energie. Daartoe heeft de oliemaatschappij verschillende informatieve videofilms gemaakt en gaat het aan diverse congressen en beurzen deelnemen.

Volgens Shell is in een snel veranderende energiemarkt bij de consument een sterke behoefte aan informatie. Met het Energy Future programma wil Shell hierop inspringen.

Onduidelijkheid

President-directeur Dick Benschop van Shell: “Bij het Nederlandse publiek blijkt zorg en onduidelijkheid te bestaan over de toekomst van onze energie. Daarom heeft Shell het programma zo ontwikkeld dat het voor iedereen toegankelijk is, inspireert en open staat voor visies. Ook de visies van andere partijen.”

“Met onder andere informatieve films willen we bereiken dat de kijker denkt: vandaag heb ik iets nieuws gehoord en dat zet mij aan het denken over energie.”

Congressen

Dit najaar zal het Energy Future programma ook Energy Future Circles organiseren op diverse congressen en beurzen. Tijdens deze Circles met diverse experts, van innovatieve ondernemers tot wetenschappers, staat de energietoekomst centraal. “Dit omdat we geloven dat we alle energieoplossingen en -besparingen nodig hebben om aan de toenemende vraag naar energie te voldoen”,aldus Benschop.

Auteur: Steven Don

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.