BP, tankstation, Nistelrode, verbouwing

Texaco tankstation Nistelrode omgekleurd naar BP

Voormalig Texaco tankstation aan Maxend 20 in Nistelrode is omgekleurd naar BP. Het Service Station Van Duijnhoven BV is deze maand heropend onder de BP vlag. De bouwwerkzaamheden rondom het station zijn nog in volle gang.

Eigenaar Rico van Duijnhoven heeft het tankstation een paar jaar geleden overgenomen van Van de Warenburg uit Sint-Oedenrode.

Verbouwing tankstation

Het hele tankstation wordt verbouwd. “Er is maar één originele muur van het oude station blijven staan”, vertelt Van Duijnhoven.“Alles is gesloopt en weer van de grond af opgebouwd.”

Het tankstation was enige tijd gesloten vanwege de omkleuring en het keuren van de brandstoftanks. Nu is de tankshop weer open, nadat er maandenlang gewerkt werd vanuit een noodshop. In de nieuwe tankshop komt ook een bakery, van het Lekkerland-concept Punto Panino.

Wasstraat

Bij het benzinestation komt een nieuwe wasstraat en ook twee inpandige wasboxen. De wasstraat krijgt een dubbelportaal roll-over. Verder kunnen de reguliere benzine en diesel, de Ultimate brandstoffen en LPG worden getankt.

“Er komt ook een snellaadpaal voor elektrische auto’s”, zegt Van Duijnhoven. “De verwachting is dat die na de zomervakantie worden geplaatst.” De tankstation-ondernemer wil ook openingsacties gaan organiseren. “Die komen pas als alle verbouwingen zijn afgerond. Eind september moet alles klaar zijn.”

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Redactie

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.