tanken

Benzinedief verwondt pompbediende in Delft

tanken

Een pompbediende van een tankstation aan de Brasserskade in Delft is zaterdag gewond geraakt toen hij een benzinedief staande probeerde te houden. Het 24-jarige slachtoffer raakte daarbij gewond aan schouders en nek, de benzinedief wist te ontkomen.

De pompbediende probeerde de man aan te houden nadat hij zag dat de donkergroene BMW voorzien was van kartonnen kentekenplaten. De pompbediende sprak de bestuurder aan toen deze in de auto stapte. Daarna reed de bestuurder vol gas weg en kwam de bediende voor een eerste keer ten val.

Omdat de Brasserskade echter een doodlopende weg is, moest de benzinedief zijn auto keren. De pompbediende wist de bestuurder dit keer tot stoppen te dwingen. De benzinedief gaf aan spijt te hebben van zijn gedrag en meldde alsnog te willen betalen.

De pompbediende hing daarna half door het raam van de auto, waarna de bestuurder opnieuw vol gas weg reed. De pompbediende werd enkele meters meegesleurd en liep hierbij de verwondingen op aan nek en schouders. De benzinedief wist te ontkomen en wordt nu verdacht van diefstal met geweld. De politie is nog naar hem op zoek.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Redactie

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.