Politie

Benzinedief rijdt zonder rijbewijs in gestolen auto

Politie

De Gelderse politie heeft op vrijdag 15 juli een benzinedief die zonder rijbewijs in een gestolen auto reed aan kunnen houden. De automobilist was zonder te betalen weggereden na een tankbeurt bij het tankstation aan de A1 ter hoogte van Twello. Daarop werd de politie gealarmeerd.

De agenten spotten de automobilist niet veel later bij Eefde en wilden de man aan houden. Toen de agenten echter hun wagen keerden om de man staande te houden, ging de automobilist er met hoge snelheid vandoor.

Benzinediefstal

In Gorssel kon de man uiteindelijk klem worden gereden en worden aangehouden. Naast benzinediefstal wordt de man ook het rondrijden in een gestolen auto ten laste gelegd. De man bleek ook geen rijbewijs te hebben.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Redactie

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.